2021. November 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Minden évben, mikor itt az ősz és a hidegebb idő, vele együtt karöltve egyes otthonokban megjelenik a penész is a falakon. Sok helyen ezt már megszokottnak vesszük, és nyúlunk a jól bevált felületi kezelő szerekhez, eszközökhöz. Azonban ez sosem fogja véglegesen megoldani a problémát és a felszín alatt továbbra is ott lebeg a fejünk felett, hogy bizony egy egészséget károsító helyen töltjük a napjainkat.
2020. January 29. - TeMestered
lakásfelújítás
Az otthonunk felújítása során, vagy bármely belsőépítészeti munka esetén eljutunk abba a fázisba, ahol padlóburkolatot kell választanunk. Manapság a meleg burkolatok esetén ez főleg a laminált padlót fogja jelenteni. Amikor ebbe a fázisba érünk, jó, ha tudjuk, hogy milyen szempontok szerint keressük meg a nekünk megfelelő laminált padló burkolatot. Első nekifutáskor meglepő lehet, hogy mi mindenre is kell odafigyelnünk.
2019. September 11. - TeMestered
lakásfelújítás
Még mielőtt a burkoló szakember nekiállna a járólapok lerakásának, érdemes átbeszélnünk vele, hogy mindezt hogyan is tegye, és ehhez előtte érdemes egy úgynevezett burkolati tervet készítenünk. A terv elkészítéséhez először méretarányosan rajzoljuk le a leburkolandó helyiségek alaprajzát, és érdemes berajzolni a fixen beépített elemeket is, mint például a kád, vagy beépített szekrény.
2016. March 1. - TeMestered
lakásfelújítás
Manapság a legtöbb modern fürdőszobában, amit mostanában alakítunk ki, vagy újítunk fel, akril anyagból készült szanitereket építünk be. Legyen szó hagyományos- vagy sarokkádról, zuhanyfülkéről, hidromasszázs kádról. Ez az anyag egyre inkább kezdi leváltani a régi otthonokban is fellelhető zománcozott fémkádakat, melynek számos oka van. Lássuk most, hogy mik is ezek az okok, mért szeretik ennyien az akrilt?
2016. February 20. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha meleg padlóburkolatról beszélünk, sokaknak eszébe jutnak a padlószőnyegek. Ezek az anyagok a kedveltségüket a helyiségeket uraló puhaságukkal, lágyságukkal érdemelték ki. Ami még a javukra szolgál, hogy a változatos színvilágukkal, és mintázataikkal nagyban befolyásolják az őket befogadó szobák hangulatát. Sokan ódzkodnak azonban tőle, mert még mindig abban a hitben élnek, hogy ahol padlószőnyeg van, ott felüti a fejét a porallergia. Azonban ma már ez tévhit.
2016. February 4. - TeMestered
lakásfelújítás
Éppen otthonod csinosítgatását tervezet? Vagy csak ráférne a padlóra egy kis design frissítés? Egy burkoló szakembert vagy más mestert is felkérhetsz, hogy megvalósítsa ötleteidet, azonban azoknak, akik szeretik élvezni saját alkotásuk örömét, szóba jöhet, hogy maguk álljanak neki a szépészeti beavatkozásnak. Mi sem jobb annál, ha nap-mint-nap azon a padlón közlekedünk otthonunkban, amelyet saját kezünk munkája díszít. Lássunk most pár hasznosítható ötletet.
2016. January 17. - TeMestered
lakásfelújítás
Miközben új otthonunkat tervezzük vagy éppen a jelenlegit újítjuk fel, mindenképpen eljutunk ahhoz a ponthoz, amikor eldöntjük, hogy a helyiségekbe milyen burkolatot válasszunk. Ez legtöbbünk számára lényeges kérdés, hiszen ez a döntésünk lesz az egyik fontos alapja annak, hogyan érezzük majd magunkat otthon a mindennapok során. Persze legtöbbször a hölgyek villanyozódnak fel ebben a szituációban :). Azonban mielőtt elhamarkodnánk a döntésünket, néhány dologra érdemes odafigyelnünk, ha azt akarjuk, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.
2016. January 13. - TeMestered
lakásfelújítás
Egy-egy jól megválasztott, ház körüli apróbb felújítással, vagy éppen nagyobb beruházást igénylő átalakítással magunk számára is kellemesebb környezetet hozhatunk létre, arról nem is beszélve, hogy a hatalmas túlkínálatot felmutató ingatlanpiacon is jobb esélyeket teremthetünk lakásunk vagy házunk eladásakor. Az természetes, hogy amikor az ingatlanunk eladása mellett döntünk, akkor a lehető legtöbb pénzt szeretnénk kapni érte, de mégis milyen működőképes módszerek vannak erre?
Szakember kereső hirlevél