2015. December 27. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha az otthonod felújítása mellett döntöttél, biztosan elgondolkodtál már azon, hogy a munkálatok mennyiben nehezítik meg a család életét abban az időszakban és hogyan fogtok egyszerre felújítani és lakni ugyanabban a lakásban. Bár a probléma így elsőre igen nagynak tűnik, de kellő találékonysággal és előkészítéssel megoldható a kettő egyszerre! A kettő kibékítése pénzügyi szempontból is okos döntés, hiszen nem kell egy albérletre, vagy más szállásra költened; ráadásul azért is bölcs választás, mert így lehetőséged nyílik arra, hogy figyelemmel kísérhess minden apró mozzanatot.
2015. December 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Mikor elkészül a fürdőszobánk vagy a konyhánk, és a burkoló átadja a frissen befejezett munkát, minden olyan szép, és érintetlen, mint amilyennek vártuk. Aztán az évek során, miközben használjuk is ezeket a helyiségeket, egyre piszkosabbnak, és elhasználtnak hatnak. Ennek többnyire a fugákban megtelepedő szennyeződés az oka. Hiába takarítjuk rendesen a kerámia burkolatot, fugán meglátszik az idő múlása. A jó hír az, hogy tehetünk ellene! Lássuk hogyan.
2015. December 8. - TeMestered
lakásfelújítás
Folytatjuk korábbi cikkünket, amelyben izgalmas burkolat választási lehetőségeket kezdtünk el felvonultatni, melyek meghatározhatják a 2016-os évi trendeket. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi lehet még annál is izgalmasabb, mint egy textilanyaggal borított falfelület, de biztos vagyok benne, hogy a most következő pár ötlet is felkelti némelyek figyelmét, és elgondolkodik, hogy hol is lehetne majd ezeket alkalmazni. Kíváncsi lettél, hogy miről is van szó? Ne habozz, és olvass tovább!
2015. December 4. - TeMestered
lakásfelújítás
A modern falburkolatok és design kialakítások fontos elemei egy szépen kialakított belső térnek. A lakberendezők és designerek évről-évre új ötletekkel állnak elő a dekorációs elemek terén, ötvözve a korhű anyagokat a modern felfogással. A legfrissebb trendek ismeretében lehetőségünk nyílik érdekes és stílusos otthont varázsolni magunknak, akár most tervezünk lakásfelújítást, akár új otthonunkat alakítjuk ki éppen. De azok számára is inspiráló lehet, akik eddig nem terveztek semmilyen átalakítást.
2015. November 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Konyhafelújításba fognál mert új lakásba költözöl, vagy éppen meguntad a jelenlegit? Legyen bármi is a motivációd, szerencsés, ha egy-két dolgot előre átgondolsz és felkészülten vágsz neki a műveletnek! Sok utólagos fejtöréstől, és bosszúságtól kímélheted meg magadat, ha megfontolod ezt a pár hasznos tippet. Lássuk miről is beszélünk.
2015. October 26. - TeMestered
lakásfelújítás
Egy lakás eladásakor mindenki a legjobb árat szeretné megkapni ingatlanáért, ráadásul a mai ingatlanpiacon a hasonló helyen lévő és hasonló adottságokkal rendelkező lakások közül a jobb állapotban lévő nagyobb sikerrel indul a vásárlók kegyeiért. Ebből kiindulva kimondható: érdemes az ingatlan eladása előtt némi időt és pénzt fordítani felújítási munkálatokra, hiszen a statisztikák szerint az okos megoldások könnyen az eladási árban hálálják meg magukat.
Szakember kereső hirlevél