Rólunk


Varga Tamás vagyok, a TeMestered.hu építőipari szakportál ötletgazdája és fejlesztője.

Az ötlet már régen megfogalmazódott bennem, hogy jó lenne, ha Magyarországon is lenne lehetőség az interneten szakemberek keresésére.

Egészen pontosan ez 4 évvel ezelőtt történt. Akkoriban vártuk feleségemmel ifjú házasként az első gyermekünket. Másfél szobás lakásunkhoz tartozó tetőteret álltunk neki beépíteni azzal a céllal, hogy mire családdá válunk minden elkészüljön.

Nagyon sok időt, energiát nem kímélve, végül mi is a hagyományos módszerhez, először családtagokhoz, majd ismerősökhöz fordultunk, hiszen ez egy komplex munka volt, több területen volt szükségünk szakemberre. Viszont ez így nagyon sok telefonálgatással, egyenkénti utánajárással járt, rengeteg értékes időt rabolt el.

Először ugyanis, hasonlóan korosztálytársaimhoz az interneten próbálkoztam, de sajnos sikertelenül.

Ahogy akkor, most is vannak ugyan céges adatbázisok, listák, de egy komplexebb összefoglaló portál kifejezetten az építőipari szakemberek számára még nem született meg.

Egészen eddig, ugyanis küldetésemként létrehoztam a TeMestered.hu építőipari portált, mellyel a célom nem kevesebb, mint hogy online színtérre tereljük a szakember keresési szokásokat Magyarországon.

Hiszek abban, hogy az általam kifejlesztett rendszer használatával elősegítem regisztrált Mestereink és az őket kereső potenciális Megbízók mihamarabbi egymásra találását.

Gondoljunk csak bele, hogy mára már az internet behálózta az emberek mindennapjait, hiszen mindenki okostelefonnal, tablettel, laptoppal rohangál és ezenkívül aktív közösségi média (pl.Facebook) életet él.

Fontos megemlítenem, hogy 2015-re már nem csak a tinédzserek, hanem a felnőtt, fizetőképes korosztály, azaz az Y generáció, sőt az idősebb X generáció is aktív internet felhasználó lett. A trend pedig egyre inkább arra mutat, hogy szinte mindent az interneten keresztül fogunk intézni.

Ebből adódóan már most megértünk arra, hogy

 • már nem a helyi újságban keresünk szakembert
 • már egyáltalán nem biztos, hogy észrevesszük az utcán a Mestert hirdető plakátot
 • már ha valaki személyesen ajánl nekünk egy mestert, annak is utánanézünk az interneten.

Mivel az igény, hogy az interneten keressünk Mestert már megszületett, így létrehoztam a Temestered.hu építőipari portált, amely professzionális, a korszak íratlan követelményeinek megfelelő színteret ad az online jelenlétnek mind a Keresők és mind a Mesterek igényeit a lehető legteljesebb módon figyelembe véve.

Aki nem akar lemaradni, fel kell, hogy üljön a változás lovára.

Mi ezt a lovat a lehető legalaposabban felnyergeltük, már csak lovagolni kell rajta

Amit nyújtunk:

 • Érdekes és értékes szakmai cikkek a Blogon
 • Mesterek VALÓS online értékelésekkel
 • Hírlevelek aktualitásokról, újdonságokról
 • Mobilbarát honlap
 • Csoportos ajánlatkérési lehetőség mindössze EGY kattintással
 • Folyamatos fejlesztések a visszajelzések alapján, hogy a legjobbat tudjuk adni!

Kérek Mindenkit, hogy bátran forduljon hozzánk

 • kérdésével
 • észrevételével
 • javaslatával
 • esetlegesen felmerülő panaszával

Az én elérhetőségem: tamas.varga@temestered.hu


Jó keresést és sok sikeres megrendelést kívánok!

aláírás

Mesterként még nem tartozol közénk?


Csatlakozz hozzánk MOST!

Regisztrálok