2024. February 21. - TeMestered
lakásfelújítás
A hőszivattyúk rendkívül rugalmas és hatékony megoldást kínálnak a különböző klimatikus viszonyokra. Egy hőszivattyú a levegő, víz vagy föld hőenergiáját használja fel annak érdekében, hogy fűtést vagy hűtést biztosítson az adott épület számára. Az éghajlati viszonyok változatossága miatt, amelyek magukban foglalják az extrém hideget és meleget, valamint az enyhe köztes hőmérsékleteket, a hőszivattyúknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a körülményekhez.
2015. December 19. - TeMestered
lakásfelújítás
Tél van, ködös reggelekre és gyakori fagyokra ébredünk. Otthonunkban ilyenkor egy komoly feladatot mindenképpen meg kell oldanunk, mégpedig lakásunk melegen tartását. Ami bár kézenfekvő, és egyszerű feladatnak tűnik, nem árt néhány dologra odafigyelni. Nem meglepő módon mindenki a leg-költséghatékonyabban szeretné megoldani az otthon melegének biztosítását. Íme, néhány pénztárcakímélő módszer, hogy ne maradjon tátva a szánk, amikor a postás meghozza a fűtésszámlát.
2015. November 24. - TeMestered
lakásfelújítás
Évente több száz esetben riasztják a mentőket vagy a katasztrófavédelmet szén-monoxid mérgezés miatt, ezek közül pedig több is halállal végződik. Télvíz idején ez sajnos már évek óta hagyomány, ugyanis még mindig sokan vannak, akik nem ismerik fel a színtelen és szagtalan gáz veszélyeit. Megijedni azonban nem kell, hisz bizonyos óvintézkedésekkel megelőzhető a tragédia!
2015. October 19. - TeMestered
lakásfelújítás
Október közepén járunk, a legtöbb otthonban, legyen az lakás, vagy különálló ház, előfordulhatott már, hogy be kellett indítani a fűtést. Az újabb ingatlanokban ez után rendben is megy minden, de mi a teendő akkor, ha a radiátorok nem fűtenek ugyanúgy, mint tavaly? Forduljunk-e egyből szakemberhez, vagy tudunk-e valamit tenni mi magunk is? A jó hír az, hogy nem kell azonnal a mesterek telefonszámai után kutatnunk. Lássuk miért is nem.
2015. October 11. - TeMestered
lakásfelújítás
A nyár elmúltával lassan a fagyos télre kell felkészülnünk, amelyet mindannyian szeretnénk egy kellemesen meleg otthonban átvészelni. Ehhez jó megoldást biztosíthat egy jól megépített padlófűtési rendszer. Azonban a nagy kérdés az, hogy be lehet-e utólag is szerelni, és ha igen, akkor az hogyan valósítható meg? Először is szögezzük le: lehet utólagosan beszerelni egy jól működő és hatékony padlófűtési rendszert, tehát nem kell lemondani a padlófűtés adta kényelemről már meglévő épület, illetve lakás esetén sem!
Szakember kereső hirlevél