2024. February 21. - TeMestered
lakásfelújítás
A hőszivattyúk rendkívül rugalmas és hatékony megoldást kínálnak a különböző klimatikus viszonyokra. Egy hőszivattyú a levegő, víz vagy föld hőenergiáját használja fel annak érdekében, hogy fűtést vagy hűtést biztosítson az adott épület számára. Az éghajlati viszonyok változatossága miatt, amelyek magukban foglalják az extrém hideget és meleget, valamint az enyhe köztes hőmérsékleteket, a hőszivattyúknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a körülményekhez.
2024. February 15. - TeMestered
lakásfelújítás
Az automata kapuk előnye számos: biztonságot nyújtanak, kényelmesek, és növelik az ingatlan értékét. Az automatikus nyitás-zárás funkcióval ellátott kapukat távirányítóval, mobil alkalmazással vagy érintőképernyős panellel lehet irányítani, ami időtakarékosságot jelent a felhasználók számára, különösen rossz időjárási körülmények között.
2024. January 24. - TeMestered
lakásfelújítás
Az okosotthon koncepciója már nem a jövő technológiája, hanem a jelen valósága, amely lehetővé teszi az energiatakarékos és kényelmes életvitelt. Alapja az otthoni eszközök, például a fűtés-, világítási-, biztonsági rendszerek és a háztartási gépek intelligens hálózatba kapcsolása, lehetővé téve ezzel azok távolról történő irányítását.
2023. April 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha abban gondolkodsz, hogy okos otthont építesz lesz néhány feladat, amit előre érdemes átgondolni, hogy amikor eljön az idő, a kiépítendő rendszert majd könnyű legyen telepíteni. Fontos, hogy az előkészítő munkákat mindenképpen szakemberre, villanyszerelőre kell bízni és érdemes azzal kalkulálni, hogy ezek az előkészítési munkálatok az építési költség pár százalékát teszik majd ki.
2019. August 23. - TeMestered
lakásfelújítás
Még az őszi napsugarak is jóleső meleget tudnak árasztani. Jó érzés ilyenkor a teraszra kiülni egy plédbe burkolódzva olvasgatni egy forró tea társaságában, még utoljára feltöltődni kicsit, és így készülni a télre. Viszont ezekben az időkben amint a nap elbújik, már nagyon hideg tud lenni. Az ilyen esetekben is akadnak olyan megoldások, amelyek lehetővé teszik, hogy a lehető legtovább élvezhessük a teraszunk nyújtotta élvezeteket.
2016. March 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Éppen új konyhádat tervezgeted? Számoltál azzal, hogy nem elegendő csak az asztalos mesterrel átbeszélni a terveket, hanem egy villanyszerelő bevonása is célszerű lenne? Bizony még a legszebb konyhabútort is beárnyékolja a nem megfelelően kialakított konyhai világítás. Hiába szép, és praktikus a bútor, ha félhomályban kell tapogatódznunk a dolgok után. Nézzük, hogyan kerüljük el ezt!
2016. February 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Sokan vagyunk úgy, hogy akár az új otthonba költözéskor, akár egy felújításkor a vásárolt lámpatesteket mi magunk akarjuk felrakni a helyére. Hiszen mi sem tűnik egyszerűbbnek néhány kábel bekötögetésénél egyesek számára. Azonban az ilyen vállalkozó kedvű, ámde szakképzetlen uraknak vagy hölgyeknek is célszerű figyelembe venni pár biztonsági szempontot mielőtt nekiáll a műveletnek. Hiszen akárhogy is nézzük ez bizony egy életveszélyes feladat. És ha nem vagyunk 100%-ig biztosak magunkban, jobban tesszük, ha villanyszerelő szakember segítségét kérjük. Nem szégyen, ámde életet is menthet.
2016. January 13. - TeMestered
lakásfelújítás
Egy-egy jól megválasztott, ház körüli apróbb felújítással, vagy éppen nagyobb beruházást igénylő átalakítással magunk számára is kellemesebb környezetet hozhatunk létre, arról nem is beszélve, hogy a hatalmas túlkínálatot felmutató ingatlanpiacon is jobb esélyeket teremthetünk lakásunk vagy házunk eladásakor. Az természetes, hogy amikor az ingatlanunk eladása mellett döntünk, akkor a lehető legtöbb pénzt szeretnénk kapni érte, de mégis milyen működőképes módszerek vannak erre?
Szakember kereső hirlevél