2016. March 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Éppen új konyhádat tervezgeted? Számoltál azzal, hogy nem elegendő csak az asztalos mesterrel átbeszélni a terveket, hanem egy villanyszerelő bevonása is célszerű lenne? Bizony még a legszebb konyhabútort is beárnyékolja a nem megfelelően kialakított konyhai világítás. Hiába szép, és praktikus a bútor, ha félhomályban kell tapogatódznunk a dolgok után. Nézzük, hogyan kerüljük el ezt!
2016. January 13. - TeMestered
lakásfelújítás
Egy-egy jól megválasztott, ház körüli apróbb felújítással, vagy éppen nagyobb beruházást igénylő átalakítással magunk számára is kellemesebb környezetet hozhatunk létre, arról nem is beszélve, hogy a hatalmas túlkínálatot felmutató ingatlanpiacon is jobb esélyeket teremthetünk lakásunk vagy házunk eladásakor. Az természetes, hogy amikor az ingatlanunk eladása mellett döntünk, akkor a lehető legtöbb pénzt szeretnénk kapni érte, de mégis milyen működőképes módszerek vannak erre?
2015. December 30. - TeMestered
lakásfelújítás
Számtalan asztalos mester található meg oldalunkon, és abban talán mind egyetértenének, hogy ha egyedi bútor készítéséről van szó, márpedig őket főleg ilyen kérésekkel szoktuk felkeresni, akkor biztosan a konyhabútor viszi a prímet. Hogy miért is van ez, az talán egyértelmű is. De mit tegyünk, ha nekünk is egyedi konyhabútorra van szükségünk? Honnan meríthetünk ötleteket? És miket kerüljünk el mindenképpen a tervezés során? Erre próbálunk most választ adni.
2015. December 27. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha az otthonod felújítása mellett döntöttél, biztosan elgondolkodtál már azon, hogy a munkálatok mennyiben nehezítik meg a család életét abban az időszakban és hogyan fogtok egyszerre felújítani és lakni ugyanabban a lakásban. Bár a probléma így elsőre igen nagynak tűnik, de kellő találékonysággal és előkészítéssel megoldható a kettő egyszerre! A kettő kibékítése pénzügyi szempontból is okos döntés, hiszen nem kell egy albérletre, vagy más szállásra költened; ráadásul azért is bölcs választás, mert így lehetőséged nyílik arra, hogy figyelemmel kísérhess minden apró mozzanatot.
2015. November 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Konyhafelújításba fognál mert új lakásba költözöl, vagy éppen meguntad a jelenlegit? Legyen bármi is a motivációd, szerencsés, ha egy-két dolgot előre átgondolsz és felkészülten vágsz neki a műveletnek! Sok utólagos fejtöréstől, és bosszúságtól kímélheted meg magadat, ha megfontolod ezt a pár hasznos tippet. Lássuk miről is beszélünk.
2015. November 7. - Szöllősi Viktor
lakásfelújítás
A mai felgyorsult világban egyre kevesebb időnk van magunkkal foglalkozni, éppen ezért ha mégis sikerült a nap egy apró részét erre a célra kiszakítanunk, érdemes azt a legpihentetőbben eltöltenünk. Otthonunkban az egyik legjobb hely testünk felfrissítésére a fürdőszoba. A régi idők embere nem fordított akkora figyelmet ennek a helyiségnek, mint amekkorát megérdemelne, hiszen legtöbb esetben ki látja belülről rajtunk kívül? Lehet sokaknak rémlenek még a plafonig fehér csempével burkolt falak és a sima fehér szaniterek. Ugye ma már mi sem ilyennek képzeljük el fürdőszobánkat?
Szakember kereső hirlevél