2019. September 16. - TeMestered
lakásfelújítás
Többen jeleztétek, hogy a szobafestésről szóló cikksorozatunknak hiányoljátok a harmadik részét, így most is pótoljuk. A sorozatot befejező cikkünkből kiderül, hogyan érhetitek el, hogy esztétikus és sima falfelületetek legyen, és mit tegyetek azért, hogy a festés után a lehető legkevesebbet kelljen takarítanotok, és bosszankodnotok. A festék felhordásának módja sem utolsó szempont, de lássuk miről is van szó valójában.
2019. April 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Előző cikkünkből már megtudhattátok mennyi időtöket és körülbelül mennyi energiátokat veszi igénybe, ha saját magatok akartok nekiállni az otthonotok kifestésének. Legyen szó akár kisebb lakásfelújításról vagy az új helyre való beköltözés előtti tisztasági festésről. Ezekből az információkból talán már mindenki le tudta szűrni, hogy ténylegesen nekivág-e segítség nélkül, vagy esetleg mégis szobafestő mesterre bízza a munka dandárját. A most következő részben további érdekes tudnivalókkal igyekszünk mindenkit ellátni a felhőtlen siker érdekében.
2019. March 25. - TeMestered
lakásfelújítás
Ráférne már otthonodban egy festés a falakra? Vagy éppen most készülsz beköltözni új lakásodba, és szükséges lenne legalább egy tisztasági festés? A legtöbben ilyenkor szobafestő szakember segítségét kérik, azonban a bevállalósabbak maguk is megpróbálkozhatnak a kivitelezéssel. Neked is megfordult a fejedben, hogy saját kezűleg oldanád meg ezt a feladatot? Ha igen, most következő két részes cikkünkben ellátunk néhány jó tanáccsal. Lássuk milyen kérdések merülnek fel, és mik a válaszok!
2016. February 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Sokan vagyunk úgy, hogy akár az új otthonba költözéskor, akár egy felújításkor a vásárolt lámpatesteket mi magunk akarjuk felrakni a helyére. Hiszen mi sem tűnik egyszerűbbnek néhány kábel bekötögetésénél egyesek számára. Azonban az ilyen vállalkozó kedvű, ámde szakképzetlen uraknak vagy hölgyeknek is célszerű figyelembe venni pár biztonsági szempontot mielőtt nekiáll a műveletnek. Hiszen akárhogy is nézzük ez bizony egy életveszélyes feladat. És ha nem vagyunk 100%-ig biztosak magunkban, jobban tesszük, ha villanyszerelő szakember segítségét kérjük. Nem szégyen, ámde életet is menthet.
2016. February 4. - TeMestered
lakásfelújítás
Éppen otthonod csinosítgatását tervezet? Vagy csak ráférne a padlóra egy kis design frissítés? Egy burkoló szakembert vagy más mestert is felkérhetsz, hogy megvalósítsa ötleteidet, azonban azoknak, akik szeretik élvezni saját alkotásuk örömét, szóba jöhet, hogy maguk álljanak neki a szépészeti beavatkozásnak. Mi sem jobb annál, ha nap-mint-nap azon a padlón közlekedünk otthonunkban, amelyet saját kezünk munkája díszít. Lássunk most pár hasznosítható ötletet.
2016. January 23. - TeMestered
lakásfelújítás
Sokan gondoljuk úgy, hogy egy festő hengert, és egy ecsetet mi is vígan tudunk használni, nincs abban semmi ördöngösség. És akinek még neadjisten ideje is engedi, biztosan elhatározza, hogy bizony otthon Ő fogja kifesteni a szobát. A szín is megkopott már, és egyébként is összemaszatolták, ceruzával „kifestették” már a gyerekek. Rá fér már egy új festék réteg. Nincs is ezzel baj. Azonban ha már ebbe a fába vágjuk a fejszénket, a legtöbben rendesen is akarjuk csinálni. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha itt-ott hibás a fal, egy szög, vagy csavar miatt, egy levert saroknál stb., azt szeretnénk úgy kijavítani, hogy a végén szép sima falfelületet kapjunk. Amint belekezdünk, ki fog derülni, hogy ha nem vagyunk ebben jártasok, bizony nem is olyan egyszerű ez. Lássunk néhány tippet, hogy mégis meglegyen a végén a sikerélmény.
2015. October 19. - TeMestered
lakásfelújítás
Október közepén járunk, a legtöbb otthonban, legyen az lakás, vagy különálló ház, előfordulhatott már, hogy be kellett indítani a fűtést. Az újabb ingatlanokban ez után rendben is megy minden, de mi a teendő akkor, ha a radiátorok nem fűtenek ugyanúgy, mint tavaly? Forduljunk-e egyből szakemberhez, vagy tudunk-e valamit tenni mi magunk is? A jó hír az, hogy nem kell azonnal a mesterek telefonszámai után kutatnunk. Lássuk miért is nem.
Szakember kereső hirlevél