2016. January 20. - Pro-general kft
lakásfelújítás
Itthon, ha saját ház építésében gondolkozunk, az esetek döntő többségében a tégla jut eszünkbe, mint építő anyag. Hiszen mi lehetne stabilabb, mint az egymásra pakolt vörös építőkockák? A többit biztosan elvinné a földrengés, meg egy kis szellő. Az igazság azonban az, hogy a mai kornak megfelelő minőségben készült könnyűszerkezetes házak vannak olyan strapabírók, mint egy téglaház, és bizony még előnyökkel is rendelkezik a hagyományos építőanyaggal szemben. Mik ezek az előnyök? Olvass tovább is mindjárt fény derül a titokra.
2015. December 8. - TeMestered
lakásfelújítás
Folytatjuk korábbi cikkünket, amelyben izgalmas burkolat választási lehetőségeket kezdtünk el felvonultatni, melyek meghatározhatják a 2016-os évi trendeket. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi lehet még annál is izgalmasabb, mint egy textilanyaggal borított falfelület, de biztos vagyok benne, hogy a most következő pár ötlet is felkelti némelyek figyelmét, és elgondolkodik, hogy hol is lehetne majd ezeket alkalmazni. Kíváncsi lettél, hogy miről is van szó? Ne habozz, és olvass tovább!
2015. December 4. - TeMestered
lakásfelújítás
A modern falburkolatok és design kialakítások fontos elemei egy szépen kialakított belső térnek. A lakberendezők és designerek évről-évre új ötletekkel állnak elő a dekorációs elemek terén, ötvözve a korhű anyagokat a modern felfogással. A legfrissebb trendek ismeretében lehetőségünk nyílik érdekes és stílusos otthont varázsolni magunknak, akár most tervezünk lakásfelújítást, akár új otthonunkat alakítjuk ki éppen. De azok számára is inspiráló lehet, akik eddig nem terveztek semmilyen átalakítást.