2016. February 20. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha meleg padlóburkolatról beszélünk, sokaknak eszébe jutnak a padlószőnyegek. Ezek az anyagok a kedveltségüket a helyiségeket uraló puhaságukkal, lágyságukkal érdemelték ki. Ami még a javukra szolgál, hogy a változatos színvilágukkal, és mintázataikkal nagyban befolyásolják az őket befogadó szobák hangulatát. Sokan ódzkodnak azonban tőle, mert még mindig abban a hitben élnek, hogy ahol padlószőnyeg van, ott felüti a fejét a porallergia. Azonban ma már ez tévhit.
2016. February 7. - TeMestered
lakásfelújítás
Az élet egyik elengedhetetlen kelléke a víz, elég, ha csak arra gondolunk, hogy a Föld 71 százalékát víz borítja be. Az élő szervezetek egyik alapvető lételemére azonban könnyen ellenségként tekinthetünk, mert sokszor nem várt csapásként jelenik meg életünkben. Senki nem szeretne arra hazaérni otthonába, hogy az értékei, és legfőbb menedéke tönkrement a víz okozta károk miatt. Lehet, hogy van biztosításunk, és úgy gondoljuk ez így ok, de az maximum a helyreállításban segít. A károk megelőzésére viszont lássunk néhány tippet.
2015. December 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Mikor elkészül a fürdőszobánk vagy a konyhánk, és a burkoló átadja a frissen befejezett munkát, minden olyan szép, és érintetlen, mint amilyennek vártuk. Aztán az évek során, miközben használjuk is ezeket a helyiségeket, egyre piszkosabbnak, és elhasználtnak hatnak. Ennek többnyire a fugákban megtelepedő szennyeződés az oka. Hiába takarítjuk rendesen a kerámia burkolatot, fugán meglátszik az idő múlása. A jó hír az, hogy tehetünk ellene! Lássuk hogyan.
Szakember kereső hirlevél