2024. February 15. - TeMestered
lakásfelújítás
Az automata kapuk előnye számos: biztonságot nyújtanak, kényelmesek, és növelik az ingatlan értékét. Az automatikus nyitás-zárás funkcióval ellátott kapukat távirányítóval, mobil alkalmazással vagy érintőképernyős panellel lehet irányítani, ami időtakarékosságot jelent a felhasználók számára, különösen rossz időjárási körülmények között.
2024. January 17. - TeMestered
lakásfelújítás
A könnyűszerkezetes építési technológiák egyre népszerűbbek a világ számos pontján, köszönhetően a gyorsaságuknak, gazdaságosságuknak és rugalmasságuknak. A könnyűszerkezet kifejezés általában acélvázas vagy fémvázas konstrukciókat, valamint fa vázrendszereket takar, melyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű telepítést.
2020. January 29. - TeMestered
lakásfelújítás
Az otthonunk felújítása során, vagy bármely belsőépítészeti munka esetén eljutunk abba a fázisba, ahol padlóburkolatot kell választanunk. Manapság a meleg burkolatok esetén ez főleg a laminált padlót fogja jelenteni. Amikor ebbe a fázisba érünk, jó, ha tudjuk, hogy milyen szempontok szerint keressük meg a nekünk megfelelő laminált padló burkolatot. Első nekifutáskor meglepő lehet, hogy mi mindenre is kell odafigyelnünk.
2019. March 5. - Varga Tamás
lakásfelújítás
A térkő egyre több háznál elterjedt építőelem, mely több előnnyel is rendelkezik más burkolatokhoz képest. A betonnál és az aszfaltnál sokkal esztétikusabb és nem kell verejtékes munkával feltörni, ha ki akarjuk cserélni. Sokféle színben, formában vásárolható meg, könnyen beszerezhető, így mindenki egyedi ízlésének megfelelően alakíthatja ki a burkolandó területet.
2016. April 22. - TeMestered
lakásfelújítás
Azt, hogy az újságpapír alkalmas szigetelésre is, sokan tudjuk nagyszüleinktől. Biztosan mind találkoztunk már papírba tekert befőttesüvegekkel. Azt azonban kevesen tudjuk, hogy ez az anyag a házak szigetelésére is kiválóan alkalmas. Persze ezt ne úgy képzeljük el, hogy újságpapírokat ragasztgatunk a ház falára. Ennek is megvan a maga technológiája, mely alkalmassá teszi a papírt szigetelő anyagként való felhasználásra. Nem véletlen, hogy az újrahasznosított újságpapírral szigetelt rönkházak is kiválóan állják a kánikula okozta hőséget.
Szakember kereső hirlevél