2023. October 12. - Korall Klíma
lakásfelújítás
Képzeld el, ha otthonodban lenne egy eszköz, amely egyszerre képes lenne télen melegen tartani és nyáron hűsíteni, mindezt környezetbarát módon és még az energiaköltségeidet is lefaragva. Nos, a hőszivattyúk ezt a csodát valósággá tehetik, és most elmondjuk, miért érdemes fontolóra venni ezeknek a kiváló klímaberendezéseknek az alkalmazását!
2023. April 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha abban gondolkodsz, hogy okos otthont építesz lesz néhány feladat, amit előre érdemes átgondolni, hogy amikor eljön az idő, a kiépítendő rendszert majd könnyű legyen telepíteni. Fontos, hogy az előkészítő munkákat mindenképpen szakemberre, villanyszerelőre kell bízni és érdemes azzal kalkulálni, hogy ezek az előkészítési munkálatok az építési költség pár százalékát teszik majd ki.
2021. November 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Minden évben, mikor itt az ősz és a hidegebb idő, vele együtt karöltve egyes otthonokban megjelenik a penész is a falakon. Sok helyen ezt már megszokottnak vesszük, és nyúlunk a jól bevált felületi kezelő szerekhez, eszközökhöz. Azonban ez sosem fogja véglegesen megoldani a problémát és a felszín alatt továbbra is ott lebeg a fejünk felett, hogy bizony egy egészséget károsító helyen töltjük a napjainkat.
Szakember kereső hirlevél