2021. January 14. - TeMestered
lakásfelújítás
Mindenki spórolni szeretne, és ez alól a lakhatás költségei sem kivételek. Szinte mindenkiben felmerül a kérdés: hogyan tehetném gazdaságosabbá az otthonomat a mindennapokban? Természetesen sok lehetőség merül fel, egy azonban biztos: az egyik leghatékonyabb energia- és költségmegtakarítási módszert a ház megfelelő hőszigetelése jelentheti. Nade mikor tehetem ezt meg utólag? És mikre érdemes odafigyelni? Ezekre, és hasonlókra keresünk most választ.
2016. July 22. - TeMestered
lakásfelújítás
Javában a nyár közepén járunk, és túl is vagyunk már pár melegebb időszakon. Akinek nincsen klíma az otthonában, és nem figyel oda eléggé, ott hamar átveheti a hatalmat az izzasztó hőség a belső terekben is. Pedig ugye mennyivel kellemesebb mikor a 30+ fokos utcáról a kellemesen hűvös otthonunkba lépünk be? Lássuk mit tehetünk ennek érdekében.
2016. April 9. - TeMestered
lakásfelújítás
Mikor új otthonba költözünk, főleg, ha az ingatlan újonnan épült, sokféle költséggel kell számolnunk, melyek közül az egyik a függöny, és amire azt felfüggesztjük, a karnis. Legtöbben úgy vagyunk vele, hogy az otthonunk akkor válik igazán takarossá, amikor felkerülnek a függönyök is, hiszen ezek lényegében díszítik is a belső teret. Azonban ahhoz, hogy a lehető legesztétikusabb legyen fontos a megfelelő karnis kiválasztása, főleg a megfelelő méretezése.
2016. January 30. - TeMestered
lakásfelújítás
Mindannyian tudjunk, hogy élnek olyan egyének közöttünk, akik akkor is bejönnek otthonunkba, ha senki sem hívta őket. Sőt még „szuvenírt” is visznek magukkal, amikor távoznak. Viszont legtöbben, akik még személyesen nem tapasztalták a jelenlétüket, úgy vannak vele, hogy ezek a betörési esetek másokkal történnek meg. A mások meg ugye többen vannak, mint mi. De mi van akkor, amikor mi vagyunk azok a mások, és arra érünk haza, hogy a lakásunkban felfordulás van, és nem mi engedtük be a forgószelet. Ezeknek az eseteknek a megelőzésére adunk most néhány tippet.
2015. December 19. - TeMestered
lakásfelújítás
Tél van, ködös reggelekre és gyakori fagyokra ébredünk. Otthonunkban ilyenkor egy komoly feladatot mindenképpen meg kell oldanunk, mégpedig lakásunk melegen tartását. Ami bár kézenfekvő, és egyszerű feladatnak tűnik, nem árt néhány dologra odafigyelni. Nem meglepő módon mindenki a leg-költséghatékonyabban szeretné megoldani az otthon melegének biztosítását. Íme, néhány pénztárcakímélő módszer, hogy ne maradjon tátva a szánk, amikor a postás meghozza a fűtésszámlát.
Szakember kereső hirlevél