2024. January 17. - TeMestered
lakásfelújítás
A könnyűszerkezetes építési technológiák egyre népszerűbbek a világ számos pontján, köszönhetően a gyorsaságuknak, gazdaságosságuknak és rugalmasságuknak. A könnyűszerkezet kifejezés általában acélvázas vagy fémvázas konstrukciókat, valamint fa vázrendszereket takar, melyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű telepítést.
2016. January 20. - Pro-general kft
lakásfelújítás
Itthon, ha saját ház építésében gondolkozunk, az esetek döntő többségében a tégla jut eszünkbe, mint építő anyag. Hiszen mi lehetne stabilabb, mint az egymásra pakolt vörös építőkockák? A többit biztosan elvinné a földrengés, meg egy kis szellő. Az igazság azonban az, hogy a mai kornak megfelelő minőségben készült könnyűszerkezetes házak vannak olyan strapabírók, mint egy téglaház, és bizony még előnyökkel is rendelkezik a hagyományos építőanyaggal szemben. Mik ezek az előnyök? Olvass tovább is mindjárt fény derül a titokra.
2016. January 3. - TeMestered
lakásfelújítás
Építkezés? Felújítás? A döntés lehet, hogy már megszületett, de az ingatlanok tulajdonosai nem tudják, hogy kire is bízzák a sokszor költséges és szakértelmet igénylő munkálatokat. Kereshetnek a munkára alkalmas szakembert az ismeretségi kör ajánlásával, vagy bújhatják a hirdetéseket ismeretlen mesterek után kutatva, de az interneten felnövő generáció inkább használja a modern eszközöket, és szakembert is online keres! Munkát kereső mesteremberként mindenképp érdemes a megváltozott szokásokkal tisztában lenni!
Szakember kereső hirlevél