2024. April 23. - TeMestered
lakásfelújítás
A vályogházak egyedi bájukkal és természetességükkel sok ember szívét hódítják meg. Azonban ahhoz, hogy ezen környezetbarát építmények hosszú távon is megőrizzék komfortjukat és energiahatékonyságukat, néhány fontos aspektusra kell odafigyelnünk felújításuk során. A következőkben néhány hasznos tippet és tanácsot gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek optimalizálni a vályogházak szigetelését, festését, nyílászáróinak kiválasztását, és elősegítik az energiahatékonyság növelését.
2024. February 15. - TeMestered
lakásfelújítás
Az automata kapuk előnye számos: biztonságot nyújtanak, kényelmesek, és növelik az ingatlan értékét. Az automatikus nyitás-zárás funkcióval ellátott kapukat távirányítóval, mobil alkalmazással vagy érintőképernyős panellel lehet irányítani, ami időtakarékosságot jelent a felhasználók számára, különösen rossz időjárási körülmények között.
2024. January 17. - TeMestered
lakásfelújítás
A könnyűszerkezetes építési technológiák egyre népszerűbbek a világ számos pontján, köszönhetően a gyorsaságuknak, gazdaságosságuknak és rugalmasságuknak. A könnyűszerkezet kifejezés általában acélvázas vagy fémvázas konstrukciókat, valamint fa vázrendszereket takar, melyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű telepítést.
2024. January 10. - TeMestered
lakásfelújítás
Az Ytong tömböket, amelyek a légbetonalapú építőanyagok közé tartoznak, kiemelkedő hőszigetelő képességük jellemzi. Ezek az anyagok kis sűrűségűek, és számos, összefüggő mikroporózus levegőtartó üregnélkülözhetetlen a hatékony hőszigeteléshez.
2024. January 9. - TeMestered
lakásfelújítás
Az építőiparban mindig megfigyelhetőek különféle trendek és irányzatok, amelyek meghatározzák az építkezések jellegét és minőségét. Napjainkban a fenntarthatóság, az energiahatékonyság, és a modern technológiák integrálása állnak a középpontban. A környezettudatos építkezés, az intelligens épületek megjelenése, és a digitális tervezési módszerek alkalmazása különösen fontosak, amelyek révén precízen megvalósulhatnak a tervek.
2021. November 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Minden évben, mikor itt az ősz és a hidegebb idő, vele együtt karöltve egyes otthonokban megjelenik a penész is a falakon. Sok helyen ezt már megszokottnak vesszük, és nyúlunk a jól bevált felületi kezelő szerekhez, eszközökhöz. Azonban ez sosem fogja véglegesen megoldani a problémát és a felszín alatt továbbra is ott lebeg a fejünk felett, hogy bizony egy egészséget károsító helyen töltjük a napjainkat.
Szakember kereső hirlevél