2019. September 16. - TeMestered
lakásfelújítás
Többen jeleztétek, hogy a szobafestésről szóló cikksorozatunknak hiányoljátok a harmadik részét, így most is pótoljuk. A sorozatot befejező cikkünkből kiderül, hogyan érhetitek el, hogy esztétikus és sima falfelületetek legyen, és mit tegyetek azért, hogy a festés után a lehető legkevesebbet kelljen takarítanotok, és bosszankodnotok. A festék felhordásának módja sem utolsó szempont, de lássuk miről is van szó valójában.
2019. April 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Előző cikkünkből már megtudhattátok mennyi időtöket és körülbelül mennyi energiátokat veszi igénybe, ha saját magatok akartok nekiállni az otthonotok kifestésének. Legyen szó akár kisebb lakásfelújításról vagy az új helyre való beköltözés előtti tisztasági festésről. Ezekből az információkból talán már mindenki le tudta szűrni, hogy ténylegesen nekivág-e segítség nélkül, vagy esetleg mégis szobafestő mesterre bízza a munka dandárját. A most következő részben további érdekes tudnivalókkal igyekszünk mindenkit ellátni a felhőtlen siker érdekében.
2019. March 25. - TeMestered
lakásfelújítás
Ráférne már otthonodban egy festés a falakra? Vagy éppen most készülsz beköltözni új lakásodba, és szükséges lenne legalább egy tisztasági festés? A legtöbben ilyenkor szobafestő szakember segítségét kérik, azonban a bevállalósabbak maguk is megpróbálkozhatnak a kivitelezéssel. Neked is megfordult a fejedben, hogy saját kezűleg oldanád meg ezt a feladatot? Ha igen, most következő két részes cikkünkben ellátunk néhány jó tanáccsal. Lássuk milyen kérdések merülnek fel, és mik a válaszok!
2016. February 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Sokan vagyunk úgy, hogy akár az új otthonba költözéskor, akár egy felújításkor a vásárolt lámpatesteket mi magunk akarjuk felrakni a helyére. Hiszen mi sem tűnik egyszerűbbnek néhány kábel bekötögetésénél egyesek számára. Azonban az ilyen vállalkozó kedvű, ámde szakképzetlen uraknak vagy hölgyeknek is célszerű figyelembe venni pár biztonsági szempontot mielőtt nekiáll a műveletnek. Hiszen akárhogy is nézzük ez bizony egy életveszélyes feladat. És ha nem vagyunk 100%-ig biztosak magunkban, jobban tesszük, ha villanyszerelő szakember segítségét kérjük. Nem szégyen, ámde életet is menthet.
Szakember kereső hirlevél