2024. February 21. - TeMestered
lakásfelújítás
A hőszivattyúk rendkívül rugalmas és hatékony megoldást kínálnak a különböző klimatikus viszonyokra. Egy hőszivattyú a levegő, víz vagy föld hőenergiáját használja fel annak érdekében, hogy fűtést vagy hűtést biztosítson az adott épület számára. Az éghajlati viszonyok változatossága miatt, amelyek magukban foglalják az extrém hideget és meleget, valamint az enyhe köztes hőmérsékleteket, a hőszivattyúknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a körülményekhez.
2024. January 10. - TeMestered
lakásfelújítás
Az Ytong tömböket, amelyek a légbetonalapú építőanyagok közé tartoznak, kiemelkedő hőszigetelő képességük jellemzi. Ezek az anyagok kis sűrűségűek, és számos, összefüggő mikroporózus levegőtartó üregnélkülözhetetlen a hatékony hőszigeteléshez.
2023. October 12. - Korall Klíma
lakásfelújítás
Képzeld el, ha otthonodban lenne egy eszköz, amely egyszerre képes lenne télen melegen tartani és nyáron hűsíteni, mindezt környezetbarát módon és még az energiaköltségeidet is lefaragva. Nos, a hőszivattyúk ezt a csodát valósággá tehetik, és most elmondjuk, miért érdemes fontolóra venni ezeknek a kiváló klímaberendezéseknek az alkalmazását!
2023. April 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha abban gondolkodsz, hogy okos otthont építesz lesz néhány feladat, amit előre érdemes átgondolni, hogy amikor eljön az idő, a kiépítendő rendszert majd könnyű legyen telepíteni. Fontos, hogy az előkészítő munkákat mindenképpen szakemberre, villanyszerelőre kell bízni és érdemes azzal kalkulálni, hogy ezek az előkészítési munkálatok az építési költség pár százalékát teszik majd ki.
2021. November 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Minden évben, mikor itt az ősz és a hidegebb idő, vele együtt karöltve egyes otthonokban megjelenik a penész is a falakon. Sok helyen ezt már megszokottnak vesszük, és nyúlunk a jól bevált felületi kezelő szerekhez, eszközökhöz. Azonban ez sosem fogja véglegesen megoldani a problémát és a felszín alatt továbbra is ott lebeg a fejünk felett, hogy bizony egy egészséget károsító helyen töltjük a napjainkat.
Szakember kereső hirlevél