2023. April 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Ha abban gondolkodsz, hogy okos otthont építesz lesz néhány feladat, amit előre érdemes átgondolni, hogy amikor eljön az idő, a kiépítendő rendszert majd könnyű legyen telepíteni. Fontos, hogy az előkészítő munkákat mindenképpen szakemberre, villanyszerelőre kell bízni és érdemes azzal kalkulálni, hogy ezek az előkészítési munkálatok az építési költség pár százalékát teszik majd ki.
2021. November 5. - TeMestered
lakásfelújítás
Minden évben, mikor itt az ősz és a hidegebb idő, vele együtt karöltve egyes otthonokban megjelenik a penész is a falakon. Sok helyen ezt már megszokottnak vesszük, és nyúlunk a jól bevált felületi kezelő szerekhez, eszközökhöz. Azonban ez sosem fogja véglegesen megoldani a problémát és a felszín alatt továbbra is ott lebeg a fejünk felett, hogy bizony egy egészséget károsító helyen töltjük a napjainkat.
2021. January 14. - TeMestered
lakásfelújítás
Mindenki spórolni szeretne, és ez alól a lakhatás költségei sem kivételek. Szinte mindenkiben felmerül a kérdés: hogyan tehetném gazdaságosabbá az otthonomat a mindennapokban? Természetesen sok lehetőség merül fel, egy azonban biztos: az egyik leghatékonyabb energia- és költségmegtakarítási módszert a ház megfelelő hőszigetelése jelentheti. Nade mikor tehetem ezt meg utólag? És mikre érdemes odafigyelni? Ezekre, és hasonlókra keresünk most választ.
Szakember kereső hirlevél