Mester elérhetőségei:

Mutasd 21037

Telefonszám: +36(20) 8**-***

Weblap: http://**


Ajánlatot kérek Értékelem a szakembert

Mester értékelései:

Luuk Van Der Berk

Ajánlom

Mijn vriend heeft het aanbevolen, ze hebben eerder voor hem gewerkt! Ze leveren echt geweldig werk, snel en in goede kwaliteit! Vraag gerust een offerte aan!

2024. May. 09.

Paul Ethan

Ajánlom

I am completely satisfied with the team's work. They communicate correctly, they keep what they promise, they are precise and they work very well! We made the right choice, thank you!

2024. Mar. 06.

Gábornè Terèzia Halmosi

Ajánlom

A kőműves munka keretében,utcafronti kerítès èpítès semmelrock kerítèskőből, autóbealló,járda tèrkövezèse, kisebb terület lebetonozása történt. Ez után kértük fel a csapatát egy 90 nm-es lakás kifestésére és nappali burkolásra. Tisztán szépen dolgoznak. Kért költségvetést részletesen, pontosan elkészítette. Udvarias és segítőkész, akárcsak a munkásai. Összességében nagyon elégedett vagyok,munkájukal,hozzáállásukal,szervezèsükel! Köszönöm munkájukat! További munka sikereket,ès megrendelőket kívánok!

2024. Feb. 05.

Áruház Coop

Ajánlom

Áruházunkban több karbantartási-javítási munkát végez a csapat időnkènt! Nagyon elègedettek vagyunk munkájukal,szolgáltatásukal! Nagyon jó kivitelező, összeszokott csapattal! Ajánljuk mindenkinek! Coop Zrt!

2024. Jan. 31.

Domonkos Elizabett Vargánè

Ajánlom

Ez a csapat nagyon sokat segített,hogy betudjunk költözni az új házunkban. Nagyon szèp munkát vègeztek,amiben külső ès belső feladatokat is jócskán akadtak! Hálásak vagyunk,mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket! B.U.È.K

2023. Dec. 29.

Hajnal Andrea

Ajánlom

Csatlakozzom az előttem szólókhoz,csak is pozitívan tudok Joe ès csapatáról nyilatkozni! Rendkívül korrekt szakember! Megbecsülèsre mèltó munkát vègez! Ajánlom mindenkinek!

2023. Nov. 26.

László Simon

Ajánlom

Ez úton is szeretném megköszönni azt a munkát amit e precíz csapat végzett nálunk. Azt a hozzáállást,minőséget valamint a csapat tagjainak munkáját csak dícséret illeti. Nem az első munka volt és nem is az utolsó amit nálunk végeztek és végeznek. Pontosan érkeznek és bizony volt,hogy sötétedésig is dolgoztak ha a munka megkívánta. A munkaterültet nap végén takarítva és renbe rakva hagyták el minden nap. Ha precíz és rejtett költségek szakmunkát szeretnél, válaszd Joe Mestert nem lesz csalódás,Ők egy igazi összeszokot csapat ahol mindenki érti a dolgát. Igaz szívből mondom,szinte könnyes szemmel vettünk búcsut e becsülete illedelmes csapattól. És valóban minden problémát megoldanak. Szeretettel várjuk az elkövetkezendő munkákhoz Őkt. Ez úton is üdvözlöm Őket. Laci bá és Ildikó néni Édről.

2023. Oct. 23.

James Tremblay

Ajánlom

Joe, you did a great job!He helped us finish our house, for which we are very grateful.

2023. Sep. 17.

Ágota Veres

Ajánlom

Megbízhatóság, szakértelem, megfontoltság, pontosság, a szakma és a munka szeretete - csak tisztelettel tudok róla beszélni! Várom őt/őket vissza a következő munkafázisra! Túlzás nélkül az első mester és csapat, akikkel valóban öröm volt együttműködni.

2023. Aug. 14.

Máté Horváth

Ajánlom

Megerősíteni tudom csak az előttem szólókat. Joe és csapata egy 43 méteres kerítést bontott le és húzott fel nálunk egy nap alatt. Rutinos, összeszokott csapat, ami a végeredményen meg is látszik. Még az általam elmért kerítés hosszúságát is rugalmasan kezelték. Szép munka, köszönöm szépen. Ajánlom mindenkinek.

2023. Apr. 05.

Orbán Tamás

Ajánlom

Nagyon precíz és gyors munkát végeztek. 1 nap alatt megépült a 24 méteres kerítésünk mindenestül. Nagyon köszönjük. Mindenkinek jószívvel ajánljuk őket! :)

2023. Mar. 14.

Nóra Pelyhe

Ajánlom

2023. Feb. 23.

Ágnes Anita Bíró

Ajánlom

Gyors segítségre volt szükségünk másik "szakik" elrontott munkája miatt. Pontosan jelent meg, betartotta, amít ígért. Könnyű és kellemes vele kommunikálni, el tudja magyarázni a munkafolyamatot egy laikusnak is. Nem utolsósorban szép munkát végzett és mindig rendet hagyott maga után. Csak ajánlani tudjuk!!

2022. Dec. 28.

Annamária Bakó

Ajánlom

Üzemünkben vègeztek belső korszerűsítést.Gyorsan,rátermetten,tisztességesen dolgoznak. Kivaló szaktudásal bíró csapat. Abszolút megvagyunk elègedve.Bátran ajánlom mindenki figyelmébe.

2022. Nov. 21.

Alfrèd Búza

Ajánlom

Rátermettek,rutinosak,látszik a sok èv a háta mögött! Precízen magabiztosan dolgoznak! Örülök hogy őket választottam! Ajánlom mindenkinek!!!!

2022. Oct. 02.

Eszter Debreczeni

Nem ajánlom

2022. Aug. 31.

Enikö Pivarcsi Sonkoly

Ajánlom

Mindenkinek ajánlom Joe mestert és csapatát. Korrekt és gyors kommunikáció e-mailen és telefonon keresztül, pontosan érkeztek a helyszínre, és a munkával is elégedettek vagyunk.

2022. Aug. 01.

Ajánlom

A megbeszéltek szerint érkeztek, precízen és gyorsan dolgoztak. A munkaterület környezetére is vigyáztak. Csak ajánlani tudom Joe-t és csapatát. :)

2022. Jul. 22.

Alfrèd Varróczi

Ajánlom

Amit megrendelőként kaptam Joetól, precíz ajánlat, megbeszéltek szerinti kezdés és befejezés, jó csapatmunka, kiváló szervezés, magas minőségű kivitelezés. Végül, de nem utolsó sorban,munkaterület tisztán tartása/hagyása! Elégedett vagyok,mindenkinek ajánlom!!

2022. Jun. 30.

Ilona Freincz

Ajánlom

A Mester ès csapata nagyon tetszetősen,ügyesen dolgoznak! Örülünk hogy őket választottuk! Kifogástalanul dolgoznak,becsületessek,szorgalmassak! Ajánlom mindenkinek!

2022. Apr. 25.

Ákos Wenczel

Ajánlom

Nagyon köszönöm az elvégzett munkát! Nagyon megvagyunk elégedve! Mindenkinek ajánlani fogom! Üdv :::Ákos&Piroska

2022. Mar. 21.

Mátyás Fónagy

Ajánlom

Szuper munkavégzés és munkaszervezés! Korrekt ár, bármilyen nehézséget könnyen,rugalmasan áthidal. Jó kapcsolattartás,kommunikáció! Kedves fiatalember és jó csapattal dolgozik. Nagyon ájánlom!

2022. Feb. 06.

Katalin Kiss

Ajánlom

Nálunk kerítést épített a csapata. Látszott a hozzáértés már az előzetes egyeztetésnél és az ajánlatadásnál. Pontosan végzett a munkával: mind időben, mind tartalomban pontosan a megegyezésnek megfelelően dolgozott. Nyugodt, becsületes, hozzáértő csapata van. Minden, munka közben adódó nehézséget maguk oldottak meg. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

2022. Jan. 05.

Nagy Enikő Víghné

Ajánlom

Térkövezés,kerítés javítási munkát végeztek nálunk! Nagyon megvagyunk elégedve a munkájukal, korekt munkavégzés,elszámolás!! Csak is pozítívan tudom értékelni a csapatot! Mindenkinek szívből ajánlom!

2021. Nov. 14.

Vertetics Gyuláné

Ajánlom

Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Kőkerítés építéséhez hívtuk őket. A megbeszélt időben érkeztek. Lelkiismeretesen dolgoztak. A munka végeztével tisztán, rendezetten hagyták ott a terepet. Ajánlom őket.

2021. Oct. 05.

Mária Telkes

Ajánlom

Mindenkinek bátran ajánlom én is, pontosan érkeztek, alaposan felmérték a teendőket, keményen dolgoztak, a felmerülő problémákat és ötleteket kreatívan megoldották, igazán csak azt tudom mondani, hogy magas szakmai színvonalon igényes munkát adtak ki a kezeik közül. Én azt mondhatom, hogy a munkadíjhoz tartották magukat és való igaz, hogy az anyagköltséget is jól besaccolták. Mind az elülső kert térkövezését, mind pedig az. ún. hátsó terasz ázási problémáit, az újraszigetelést és a csempézést is nagyon szépen megcsinálták. Szervezett csapatmunka, udvarias, segítőkész hozzáállás.

2021. Aug. 27.

Katalin Hubert

Ajánlom

A házunkhoz tartozó előteret csinálták meg nekünk, és én sem tudok mást írni, mint az előttem hozzászólok. Időben érkeztek, egész nap dolgoztak, a hirtelen támadt ötleteinket, és kéréseinket szó nélkül megcsinálták. Gyorsan, szépen, és profin dolgoznak. Remek kis csapat. Bátran ajánlom én is mindenkinek. Az előre megbeszélt munkdíjat nem módosították menet közben, az alapanyag árakat is remekül belőtték, plusz 5000 Ft-tal csúsztunk túl.

2021. Jul. 13.

Zsuzsanna Bihari

Ajánlom

Kerítés építés kapcsán, vettük föl a kapcsolatot,melyre számunkra megfelelő ajánlatot kaptunk tőlük!! A munkát kiváló minőségben kivitelezték! Szorgalmas,alázatos csapatot ismerhetünk meg személyükben,figyelmesek,rutinosak! A munkaterületet tisztán tarják-hagyták! Ajánlom mindenkinek!

2021. Jul. 12.

Ágnes Bíró

Ajánlom

Joe és csapata nagyon szorgalmas, keményen dolgoztak mindennap, így a vállalt határidőt tartották is. Az ár menetközben nem változott, a kivitelezés pont olyan, amit kértem. Maguk után rendet hagytak, sőt még a szomszédoknál is összeszedték a keletkezett szemetet a kerítés elkészülése után. Csak ajánlani tudom őket!

2021. Jun. 09.

Mátyás Wheilsz

Ajánlom

Egy nagyobb projektben szerződtünk le a csapattal, amit nem bántunk meg. Sőt örülünk neki, mivel az előző brigád nem állt a helyzet magaslattán. Joe egy nagyon jól megszervezett csapat vezetője, elégé összeszokott csapat, egy szóval látszik a szakmában eltöltött évek. Tetszett a csapaton a gördülékenység rugalmasság, nem tántorordtak meg a kihivásoktól, esetleges problémás járulékos munkálatoktól. Szóval, csak is ajánlani tudom Joe-t. Üdvözlettel Matyi

2021. May. 19.

András Brunczel

Ajánlom

Az otthonfelújítási pályázat keretében mezőkövesdi házunkban Semmelrock Castello kövekből kerítést építtettünk Joe-val és csapatával. Nagyon szép munkát végeztek, és előre megbecsült idő alatt végeztek is vele, ső még talán gyorsabban is. A végén pedig szép rendet hagytak maguk után. Teljes mértékben elégedettek vagyunk.

2021. Apr. 14.

Szép Tamás

Ajánlom

Maximálisan meg vagyok elégedve Joe mesterrel és csapatával. Minden tekintetben pontosak, gyorsak, korrektek voltak. Alapos felmérés után elmondta hogy miket fognak csinálni, mennyibe fog kerülni. A munkákat határidőre elvégeztek kiváló minőségben, sőt az általam menet közben kért pár kisebb plusz munkát is. Ajánlom őket, legközelebb is őket fogom hívni. Nagyon nehéz ilyen szakembereket találni, örülök hogy azért nem lehetetlen.

2021. Mar. 29.

Dr. Varga Katalin

Ajánlom

Az előző véleményekhez hasonlóan csak jót tudok mondani Joe-ról és csapatáról. Kedves, szorgalmas, udvarias emberek, akik nagyon jól értik a dolgukat, és nagyon szépen, tisztán dolgoznak. Egy nap alatt felépítettek nekünk egy kerítést, pedig még problémák is adódtak, de azokat kreatívan megoldották. Megállás nélkül dolgoznak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2021. Mar. 24.

Hajdúné Eperjesi Teréz

Ajánlom

Komunikatív, összeszedett csapat. Ütemezett, feszített,tempóban dolgoznak. A munkaterületet tísztán tartják! Figyelnek az igényekre,és jó tanácsokal ellátnak. Emberei szerények,illemtudóak. Munkájukal, abszolúlt elégedettek vagyunk! Tőlünk is jár nekik, a köszönet munkájukért, és segítségükért! Teljes megelégedéssel,ajánlom mindenkinek!

2021. Mar. 11.

Károly Szabó

Ajánlom

Maximálisan elégedettek vagyunk az elvégzett munkával. (Kerítés építés,térkövezés,garázs alapozás.) Joe végtelenül kedves, udvarias, segítőkész.Tanácsaival segített az építkezés szakszerű, illetve praktikus tervezésében is! Kevés olyan szakember van, aki olyan igényesen, és odaadással végzi a munkáját mint Ő és szorgos csapata! Pontosan érkeznek, a munkaidőt végig feszített tempóban végig dolgozzák. A végeredmény pedig gyönyörű!!! Nagyon köszönjük!! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

2021. Feb. 24.

Huszti Barbara

Ajánlom

Joe-t az itt olvasott értékelések alapján választottuk ki egy garázsajtó szélesítéséhez és bár nem volt könnyű dolguk mert tégla, terméskő és szigetelés is nehezítette a munkát, őszintén mondom, a vártnál szebb végeredményt kaptunk. Mivel csúszott az új kapu szerelése, hogy ne maradjunk így télvíz idején nyitott garázzsal, még időpontban is rugalmasak voltak, amit utólag is köszönünk, tehát mi mást mondhatnék: Jó szívvel ajánlom őket! Megbízható, munkájukra igényes csapat!

2021. Jan. 21.

Zoltán Gál

Ajánlom

Szép Jó Napot!! Joe egy rendkívül alázatos ember,nagy odafigyeléssel dolgozik,a megrendelő igényeit szemelőtt tartva!! Számomra minden tekintetben csalódás mentes csapat!! Sőt pozitív hatások értek tőlük szakmailag, mint emberileg! Nagyon örültem hogy rájuk esett választásom!! Kívánok a csapatnak erőt,egészséget, illetve sok-sok munkát!!

2021. Jan. 17.

Ildikó Guth

Ajánlom

Garázs tető cseréjével bíztam meg Joe-t. Kifogástalan munkát végzett a csapat, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. Rendet hagynak maguk után, pontosak, rugalmasak, kedvesek. Köszönöm Joe! Ajánlom mindenkinek.

2020. Dec. 13.

Zsolt Péterfi

Ajánlom

Nagyon jól szervezett kis csapat,magas tapasztalattal, nagy szintű munkabírással,lendületessen,gördülékenyen veszik az akadályokat! Munkájukra teljes mértékben igényesek! Nagyon elégedett vagyok,mindenkinek ajánlom őket!!!!

2020. Nov. 27.

Angéla Meggyesy

Ajánlom

Házam építtetése során számtalan szakemberel találkoztam,akik olyan kontár munkát végeztek hogy szétvetett a düh! Egy barátom ajánlotta Joet,mivel nála profi munkát végzett. Kíváncsi voltam hogy megint belefutok e egy magát szakinak való gányoló kőművesben! Ez nagy örömömre NEM így lett!!! Joe egy igazán precíz, jól felkészült szakember!! Nívós munkát végeztek ami teljes mértékben kielégítette elképzelésem! Örülök hogy a további munkákat már Joék végezték,mert már nem sokáig bírtam volna a keresgélést és a próbálkozásokat !! Aki nem akar csalódni keresse a csapatot, teljes tiszteségel ajánlom mindenkinek!!

2020. Oct. 25.

Martin Magyar

Ajánlom

Abszolút csalódásmentes brigád! Új építésű ingatlanom belső, és külső, munkáit fejezték be, profi színvonalon! Minden zökkenőmentesen zajlott, viszont ez köszönhető a rutinak és a szakmai tapasztalatnak! Teljes mértékben ajánlom a csapatot mindenfajta építőipari kihívásra-kivitelezésre!!

2020. Sep. 24.

Norbert Kreisz

Ajánlom

Ha nem vagy épitőipari szakember, de vannak elképzeléseid, higy mit szeretnél: Mondd el Joe-nak és ő segít a legjobb megoldást megtalálni veled együtt. A szemponjaidat figyelembe véve profin valósitja meg az álmaidat. Nagytudású szakember, sok tapasztalattal, szuper csapattal, aki ráadásul korrekt és nagyon rugalmas is. A megbizó számára az első! Emellett jó volt hallani, milyen kedves és emberi a csapatának tagjaival is. Minőségi munka, jó áron! Pontos precíz tervezés, pontos elszámolás, felelősen vállalt határidő. Ajánlom mindenkinek! Ha legközelebb épitőipari szakemberre lesz szükségem biztos, hogy őt és csapatát fogom ismét választani.

2020. Aug. 12.

Váczi Dávid

Ajánlom

Kerti kisház beton alap készítését kértük, a munkát kifogástalanul, gyorsan, pontosan, precízen végezték el. Nyugodtan merem bárkinek ajánlani. ;)

2020. Jul. 28.

Veronika Balla

Ajánlom

Röviden: megfogtam vele az Isten lábát! Bővebben: rendkívűl felkészült, képzett szakember, nagy szakmai tapasztalattal. Nem tudtam olyat kitalálni, amit meg ne oldott volna. Magas színvonalon, precízen, tisztán dolgozik, abszolút megbízható minden szempontból, és nem utolsó sorban rendkívűl korrekt ember. Örülök, hogy megismerhettem, és hogy Ő dolgozott a lakásomon. Mindig Őt fogomhívni. Köszönöm: Veronika

2020. Jul. 06.

Albert Nagy

Ajánlom

Faház betonalapot készitettek. Nagyon preciz munkát végeztek, megbeszélt határidőre. Mindenkinek ajánlani tudom!

2020. Jun. 23.

Nagy Gábor

Ajánlom

Olyan előnyökkel rendelkeznek, amikkel manapság kevesen: rendkívül gyorsak, szakmailag kifogástalan, megbízhatóak és nem mellesleg emberileg is nagyon rendben van minden. Olyanokban is segítenek, amik nem feltétlenül lenne feladatuk, amit ezúton is köszönök! Tudják, mi kell ahhoz, hogy egy vállalkozás hosszú távon működőképes legyen! Fogunk még együtt dolgozni! :)

2020. Jun. 17.

Márton Lieder

Ajánlom

Joe-t több,munkafázissal bíztam meg ingatlanom felújítása során. Ebben szerepelt külső, illetve belső, felújítási munkálat is! Nagyon jó minőségben elvégezték,a nekik szánt feladatot. Továbbá, ezzeket a jellemzőket tudom elmondani,a munkálat minősége melett...: Igényes, becsületes csapat tele szívvel és munkabírással. Csak ajánlani tudom őket. Ügyfélcentrikus, pontos kivitelezés és türelmes hozzáállás a megrendelő pillanatnyi változtatásaihoz, kéréseihez.

2020. Jun. 10.

István Kocsis

Ajánlom

Hálásan köszönöm munkáját! Vidám korrekt csapat! További munkasikereket kívánok!!

2020. Jun. 05.

Erzsébet Udvardi Juhászné

Ajánlom

Telefonszámát valaki elküldené nekem,mert nem tudom megnyitni.

2020. May. 28.

Fanni Réka Csatlós

Ajánlom

Kitűnő szaktudás, kifogástalan magatartás. Mindenkinek csak ajánlom.

2020. May. 22.

Hena Horváth

Ajánlom

Nagyon pozítív a véleményem a csapatról!! Ügyesen dolgoznak, rutinosak, illedelmesek! Házunk befejező munkáit szebben megcsinálták, mint a kivitelező illetve sokkal gyorsabban! Köszönjük ezúton is a gyors segítséget! Nyugodt szívvel ajánlom Jóét és csapatát!

2020. May. 08.

Ajánlom

Nagyon precíz, igényes, gyors munka, a végeredmény teljes mértékben olyan, amilyent szerettünk volna, annyi idő alatt, ahogy ígérték. A menet közben felmerült változtatásokat készségesen elvégezték. Köszönjük!

2020. Apr. 12.

Roman Khramtsov

Ajánlom

https://qjob.hu/

2020. Mar. 30.

Paul Szeman

Ajánlom

Galyatetőn, nehezen megközelítő házunk teljes felújítását végezte Joe és profi csapata. Egy hónapon keresztül, minden nap korán megérkeztek és dolgoztak amíg kész nem lett a tervezett munkaszakasz. Profi módon, ahogyan meg volt beszélve, mindent elvégeztek kifogástalan minőségben, jó hangulatban. Váratlan, menetközben felmerülő extra munkákban könnyen és gyorsan megegyeztünk majd elkészültek - minden ahogyan a nagy könyvben le van írva. Először tapasztaltam ÉLETEMBEN hogy egy szakember azt csinálja amit ígért, amikorra megígérte, annyiért amennyiért megígérte! Csak ajánlani tudom Joe-t és csapatát minden kivitelezési kihívásra!

2020. Mar. 07.

Zoltán Dömötör

Ajánlom

Nálunk tavaly ősszel egy nagy udvar részt térköveztek,vízelvezetéssel.Már az elején kiderült ,hogy nagy tapaszttalatal rendelkeznek.A felmerűlő problémákat gördülékenyen oldották meg,mindent megbeszéltek velünk,az esetleges plussz költségeket is...mindenre volt valami jó ötletük,és minden a megbeszélt határidőre elkészült..Vicces,jó hangulatú csapat,csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Tavasszal a további munkálatokra is Benneteket várlak!!

2020. Mar. 04.

András Molnár

Ajánlom

A házam körül végeztek felújítási munkálatokat,ebben volt külső illetve belső felújítás is. Szépen,szakszerűen,esztétikusan dolgoznak,tetszet hogy rutinosan-zökenőmentesen oldoták meg a felmerűlő kihivásokat! Nyugodt szível ajánlom őket mindenkinek!

2020. Feb. 25.

Lajos Forgács

Ajánlom

Több munkafázissal bíztuk meg Joet!! Mindegyiknél kifogástalanul dolgoztak,odafigyelnek,előrelátóak!! Nagyon örülök hogy elsőre őt választotuk és nem futottunk bele a kóklerokba!! Joe és csapata üdítően jó kedvű társaság,munkájuk szép,esztétikus!! Teljes mértékben ajánlom mindenkinek!!

2020. Feb. 09.

Anikó Midaviczki

Ajánlom

Teljes lakásfelújításhoz kerestem szakembereket, Joe pont azokat a tevékenységeket vállalta, amikre szükségünk volt, ez, és az értékelések alapján választottam őt. Nem csalódtam. Az előre megállapodott munkákat, az előre meghatározott árakon végezte, az előre vállalt határidőre. Amikor plusz feladat adódott, akkor az adott tételt beárazta, és ezen az áron kellett kifizetnünk is. Munkája megelégedésemre szolgált, és még a szomszédok sem panaszkodtak. Az is sokat elmond munkájukról, hogy nem egészen három hét alatt elvégezték a munkát, amiben a falbontástól kezdve a festéstől, burkolástól,parkettázásig minden volt. Köszönöm, hogy a felújítás nem egy rémálom, hanem pozitív tapasztalattá vált! Csapata kedves,vidám társaság! Sok ilyen szakember kellene az országnak!!!

2020. Jan. 09.

Botond Villmány

Ajánlom

Joe-tegy lelakott és rossz állapotú lakás teljes körű felújítására kértem fel !! Aggódtam, hogy a szűk határidő miatt - 3 hét - a különböző szakipari munkások hogyan fognak összehangolt, felelősségteljes munkát végezni. A munka során ráadásul előre nem tervezhető feladatokat is meg kellett oldaniuk a rossz statikai állapotú épület miatt. A végeredmény és a kivitelezés minősége egészen kiváló, fantasztikus volt. Nagyon elégedett vagyok, nemcsak a szakemberek teljesítményével, hanem a hozzáállásukkal, amikor szükséges volt egymás munkáját is kiegészítették, javították. Nem találkoztam soha ilyen csapattal, - több csere lakás felújításán vagyok túl - akik ilyen megbízható professzionalizmussal végezték a dolgukat. Nemcsak ajánlani fogom őket minden ismerősömnek, most ezt irásban is megteszem,Önnök számára!! Kívánok a brigádnak ezúton is Kellemes ünnepeket,és sok-sok munka sikereket!! Üdvözlettel.: Boti

2019. Nov. 28.

Stockingerné Paulinusz Regina

Ajánlom

Frontkerítést kezdtünk csináltatni velük, és nagyon örülünk annak, hogy őket választottuk. Nagyon precízen dolgoznak, rugalmasak, látszik, hogy sok hasonló projekt van már mögöttük. Külön köszönet az igényes munkáért, feldobták a napunkat vele! :) Ezúton is köszönjük a munkátokat, a folytatást is biztosan Rátok bízzuk majd!

2019. Sep. 18.

Kiss Andràs

Ajánlom

Teljes lelkiismerettel,àjànlom Joe-t!! Korrekt,vidàm csapat,igènyes munkàval!!

2019. Aug. 22.

Norbi Ludaici

Ajánlom

Ismét köszönjük munkájukat!!! Joe és csapata másodszor volt nálunk (laminált parkettázás, kerítés felújítás). Már az első találkozásunk alkalmával is (kerítés építés) kiváló munkát végeztek. Ez most sem volt másképp. A megbeszélt időben kezdtek és a vállalt időre befejezték, nagyon igényes munkájukat. Ha valaki megbízható, jó szaki csapattal szeretne dolgozni csak ajánlani tudom Őket. Ez úton is köszönöm munkájukat, ősszel ismét találkozunk a térkövezésnél.

2019. Jul. 14.

Enikő Jehbloczki

Ajánlom

Köszönöm munkáját!! Mint szakmailag, mint emberileg,nagyon megvagyunk elégedve Önnel!! Örülünk hogy Önre esett választásunk. Kívánunk sok ilyen lelkiismeretes szakembert az országnak!! További jó munkát Joe!!!

2019. Jul. 10.

Ludaiciné Katona Krisztina

Ajánlom

Ez úton is szeretném megköszönni kiemelkedően precíz, pontos munkájukat. Csak ajánlani tudom Joe-t és csapatát. Kerítést húztak nálunk, tökéletesen tartották a vállat munkát és időpontot. A jövőben is bátran fogom keresni. KIVÁLÓ SZAKEMBER!!!!!!

2019. Jun. 27.

Kubik-Fejes Réka

Ajánlom

Pontosan érkeznek,kedvesek és tudják a dolgukat. Precízen és gyorsan elvégezték a megrendelt munkát. A napomat feldobták,vidám kis társaság! :)

2019. Jun. 20.

Ajánlom

Kerítést bontotak el nálam, építettek újat és alakítottak ki egy új beton lépcsős kijáratot a telekről. Remek csapatot ismertem. Kedvesek, tisztelettudóak, időben jönnek, tájékoztatnak, készségesek. Csak ajánlani tudom őket. Már most együtt tervezzük, hogy mit fognak még csinálni nálam, remélhetőleg idén!

2019. Jun. 14.

Julianna Simitcz

Ajánlom

Kedves Mester!! Munkáját anyukám nevében is köszönöm!! Nagyon megelégedésünkre szolgál a kivitelezés!! További munkasikereket kívánunk!! Köszi,Juli

2019. Jun. 02.

Jánosné Szabados

Ajánlom

Kedves Joe! Joe mesterrel a temestered.hun vettük fel a kapcsolatot. Mindenkinek azért ajánlom mert nálunk olyan munkát végeztek a csapatával, hogy nem győzzük fogadni az idegen nézelődőket külön kiemelném hogy már más által megkezdett munkát folytattak tovább amit nem sok mester vállal el és tökéletesen hozták a kívánságainkat,. Minden felmerülő technikai problémát türelmesen orvosoltak és egyéb elvárásainkat is együttműködően teljesítették. Nagyfokú tapasztalattal rendelkező ügyes mestert ismertünk meg személyében. A csapat is teljesen józanéletü humorral vették az akadályokat és tisztelettudóan viselkedtek. Jól kezelték a szomszéd kötekedését is. Mindenkinek ajánlom, legközelebb is őket fogom hívni. Szabados Jánosné 2019.04.20.

2019. Apr. 20.

Zsófia Újfalusy

Ajánlom

Kedves Joe! Szeretném megköszöni lelkiismeretes munkáját illetve hozzáállását!! Munkája teljes megelégedésünkre szolgál!! Teljes lekiismerettel ajánlom mindenkinek! További munkasikereket kívánok!

2019. Apr. 17.

Ági És Ádám

Ajánlom

2019. Apr. 05.

Szilard Molnar

Ajánlom

Nagyon korrektek voltam, minden úgy történt ahogy előzetesen megbeszéltük, amit vállaltak meg is csinálták. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!

2019. Mar. 12.

Gyula Papp

Ajánlom

Köszönöm munkàjàt,mindenkinek ajànlom!! Egy Remek szakember,jò csapattal!!

2019. Feb. 20.

Alfrèd Zòlyomi

Ajánlom

Kedves Joe Mester!! Ezùton is megragadnàm a lehetősèget,hogy köszönetett mondjak az elvègzett munkàlatokèrt!! Egyben azt is szeretnèm megköszöni,hogy a munkàlatok soràn felmerülő problèmàt,-nehezìtő tènyezőt, rugalmassan kezeltèk!! Köszönöm!! Fogom ajànlani ismerőseim körèben!! Sok sikert ès jò munkàt kìvànok,Önnek ès Kedves Csapatànak!!

2019. Jan. 20.

Ajánlom

Korrekt, kedves csapat. Időben érkeztek, a határidőt tartották. A menet közben felmerült problémát rugalmasan kezelték és kiválóan megoldották. Köszönjük a gyors segítséget Joe és csapatának!

2018. Oct. 24.

Zsidainé Halasi Réka

Ajánlom

Az interneten találtam rá, nagyon örülök, hogy őt választottam. Megbízhatóak, szép igényes munkát végeztek. Teljes mértékben megbízhatóak! A megbeszéltek szerint végeztek mindent. Máskor is őket hívom. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ezúton is köszönjük!

2018. Oct. 12.

Fekete Szabolcs

Ajánlom

Joe és társai remek munkát végeztek kb. egy hete nálunk Csömörön, és kedves, jó fejek. Tudom ajánlani.

2018. Oct. 08.

Angèla Kiss

Ajánlom

Igényes, becsületes csapat tele szívvel és munkabírással. Csak ajánlani tudom őket. Ügyfélcentrikus, pontos kivitelezés és türelmes hozzáállás! Köszönjük Joe!

2018. Oct. 01.

Nagy Erika

Ajánlom

Joe és csapata nagyon szép, igényes munkát végzett, amit ezúton is köszönök. Az interneten találtam rá, és nagyon örülök, hogy őt választottam. Szakmailag, emberileg maximálisan megbízható. Az időpontot, és az árat a megbeszéltek szerint tartotta, a közben felmerülő nehézségek ellenére is. Máskor is őket hívom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2018. Sep. 15.

Endre Kovács

Ajánlom

Joe, valójában egy kiváló szakember!! Örülök hogy rá esett a választásom!! Szakszerű munkavégzés, igazán jól sikerült megvagyunk elégedve! Mindenkinek ajánlom!!

2018. Sep. 03.

Pintér Anna

Ajánlom

Kedves Joe! Köszönöm szépen munkáját,amit nagyon látványosra készített el számomra!! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!!

2018. Aug. 09.

Andrea Mák

Ajánlom

Joe és csapata nagyon szép munkát végeztek, ezúton is köszönjük! Az egész csapat megbízható, korrekt, türelmes és kreatív. A kommunikáció Joeval rendkívül gyors és hatékony volt. A kerítés építést rövid határidővel elvállalták. Nem volt szükség felügyeletre, mindent az előre megbeszéltek szerint csináltak, ha pedig kérdés akadt azt egyeztették velünk. A felmerülő problémákra mindig kreatív megoldást találtak. Fontos volt számunkra, hogy az előre megbeszélt költségektől ne térjünk el és ezt maximálisan be is tartották. Jó szívvel ajánlom a csapatot mindenkinek!

2018. Jul. 09.

Zsuzsanna Halmi

Ajánlom

Köszönjük a szép munkát Joenak és csapatának. Fantasztikus munkát végeztek. Gyorsan szépen dolgoztak és hatalmas nagy türelemről tettek tanúbizonyságot mikor a kekeckedő lakatosunk kóstolgatta őket de a végén a lakatos is megdicsérte a munkájukat.

2018. Jul. 01.

Zoltán Szabados

Ajánlom

Többet kaptam mint vártam!! Nem kellett fölöttük állnom,az elején átbeszéltünk mindent,a kivitelezés teljes mértékben kielégíti elképzeléseim!! Amíg Joe és csapata munkálkodott én tehettem a dolgom a munkahelyemen!! Ez nagyon nagy segítség volt számomra!! Egy elég rugalmas csapatról van szó!! Most már csak annyi a dolgom,hogy gyönyörködjem munkájukban!! Hálás köszönet Joe, és csapatának!!

2018. Jun. 20.

Demeter László

Ajánlom

Korrekt, becsületes jó szakember kiváló csapattal. Csak ajánlani tudom. Jó, hogy ilyen szakember még maradt ebben az országban.

2018. Jun. 03.

Perszkai Eszter Júlia

Ajánlom

Rendkívül szép munkát végzett. Mindenhez úgy tartotta magát, ahogy előre megbeszéltük. Az egész folyamat kiválóan szervezett volt. Az elképzeléseinket jó ötletekkel egészítette ki. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Nagyon örülök hogy Joe-t választottuk!

2018. Jun. 01.

Ágoston Csordás

Ajánlom

A csapat kreatívan, precízen és gyorsan végzi a munkáját. A határidőt tartják, azt csinálják, amiben megállapodtunk, odafigyelnek a részletekre, kitakarítanak maguk után és - ami talán a legfontosabb - szépen dolgoznak. Csak ajánlani tudom őket.

2018. May. 18.

Kőszegi Attila

Ajánlom

Nagyon korrekt és szép munkát végeztek, minden a megbeszéltek szerint történt. (kertészeti, szigetelési és térkövezési munkát csináltak nálunk) Joe mindig elérhető vagy visszahív, a vállalásait betartja. A csapata megbízható és hatékony. Az interneten találtam rá, el is mentettük a számát! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

2018. May. 04.

Anikó Csányi

Ajánlom

Nagyon korrekt munka, nagyszerű brigád. Csak javasolni tudom őket. Nagyon fontos volt számomra, hogy amit ígértek azt mindig be is tartották. Az ajánlatkérésre és a kérdéseimre a lehető legrövidebb időn belül válaszoltak. Köszönjük az elvégzett munkát! Nagyszerűen sikerült.

2018. Apr. 28.

Samu Somló

Ajánlom

Csak jót és szépet tudok mondani róluk, Joe és csapata egy olyan brigád, ami párját ritkítja a szakmájukban. Pontosak, precízek, igényesek munkájukra és ami ma már szinte lehetetlen, megbízhatóak is. Jó szívvel és bátran ajánlom őket mindenkinek!

2018. Apr. 11.

Erdősi Angéla

Ajánlom

Kedves Joe!! Köszönöm az Ön által elkészített munkálatokat!! Teljes mértékben megvagyunk elégedve Önnel,csapatával!! Mindejót kívánunk!!

2018. Mar. 28.

Andrea Nagy-Gróf

Ajánlom

Profi munkát végeztek rövid időn belül. Megbízhatóak, hamar átlátják a problémákat és gyors megoldásokat találnak. Mindemellett jó kedélyű, remek emberek. Örülünk, hogy rájuk találtunk, legközelebb is őket hívjuk. +++++++

2018. Feb. 26.

Nyerges Ildikó

Ajánlom

Joe-t csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Rövid határidővel gyors, pontos munkát végeztek. Szakmailag és emberileg is megbízható, kifogástalan. Örülünk, hogy őket választottuk, ezentúl is őket fogjuk keresni, ha problémánk van.

2018. Feb. 13.

László Ligeti

Ajánlom

Budakeszin is az ország másik végéből tudott segíteni! Beáztunk (azt a tetőt nem ő csinálta) ezért telefonon ismeretlenül felhívtam. Türelmesen végighallgatott, kért képeket és az alapján megmondta hol lehet a hiba. MIndenkinek csak ajánlani tuom.

2018. Feb. 10.

Bernadett Sípos

Ajánlom

Joe! Köszönjük szépen munkáját,nagyon megvagyunk elégedve!! Teljes lelkiismerettel ajánlom mindenkinek !!

2018. Feb. 08.

Katalin Hajduk-Stiger

Ajánlom

Ereszcsatorna javítás miatt volt szükségünk rájuk, nagyon színvonalas, profi munkát végeztek.

2018. Jan. 28.

José Sueltos

Ajánlom

A megbeszélt és el válalt munkát korrektül megcsinálták.Csak ajánlani tudom Joé-kat. Köszönöm!

2018. Jan. 13.

Ákos Földesy

Ajánlom

Minden a megbeszéltek szerint történt, az elvégzett munka teljes megelégedésünkre szolgál. Az árak teljesen reálisak, az elszámolás mindig nagyon tisztán nyomonkövethetően történt. Nagyon örülünk a megszépült otthonunknak. Nem csak Joe, de a vele dolgozó szakmunkások is udvariasak, szorgalmasak.

2018. Jan. 09.

Ferenc István Szűcs

Ajánlom

Üdvözlöm!! Ezúton is szeretném megköszönöni kiváló munkáját!

2017. Dec. 23.

Koren Gábor

Ajánlom

Joe Mester és csapata igazi unikum az építőipar területén! Szaktudásuk, lelkiismeretességük- és tapasztalatuk a biztosíték hogy a rájuk bízott munka kifogástalanul elkészüljön! Ár/érték arányban kiváló, számlaképes társaság! Köszönöm az együttműködést! Mindenkinek szívből ajánlom Őket! Koren Gábor korengineer Kft

2017. Nov. 25.

Antal Rákóczi

Ajánlom

Üdvözlöm!! Csatlakoznék az előttem szólókhoz,hogy Joe Mester egy igazán ritka jó szakember!! Reális munkavégzés,ideális áron!! Ha legközelebb Szakira lesz szükségem keresni fogom!! Köszi a munkát mégegyszer Mester!! Ui.:Anti

2017. Nov. 21.

Kovács István

Ajánlom

Sok "szakemberrel" volt dolgom családi házunk teljes felújítása során és már-már kénytelen voltam belátni, hogy mindegyik csak ígérget, egészen eddig. Joe messze a legkorrektebb, legalaposabb, leggyorsabb és legjobb szakember. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

2017. Nov. 08.

Alfréd Ivanics

Ajánlom

Joe megbízható szakember sokéves tapasztalattal és referenciákkal. A munkát gyorsan, pontosan elvégezték, rugalmas hozzáállással. Köszönjük szépen!

2017. Nov. 05.

Áron Nyerlucz

Ajánlom

Teljes mértékben pozitív a véleményem. Mindannyiszor pontosan érkezett, kreatív megoldásai voltak, szépen dolgozik, igényes szakember, csak ajánlani tudom.

2017. Oct. 17.

József Kecskés

Ajánlom

Profi munkát végeztek, gyönyörüen elkészítették az általunk elképzelt keritést, Gyorsan ügyesen dolgoznak, Nagyon meg vagyunk elégedve csak ajánlani tudom őket!!

2017. Oct. 07.

Sebestyén Éva

Ajánlom

Korrekt és megbízható vállalkozóként ismertük meg és ezt egész végig bizonyította is!! Csapatában hozzáértő, szorgalmas és rendkívül udvarias emberek dolgoznak. Az eddig elvégzett munkájukkal (gyeprács lerakása, betonozás, festés,tetőjavítás,ács munkák, kerítés színező vakolása...) meg vagyunk elégedve, így a továbbiakban is számítunk rájuk. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. :)

2017. Sep. 26.

Kató Vinczené Szabó

Ajánlom

Kedves Joe! Nagyon szépen köszönjük a munkát amivel hatalmas segítséget nyújtottatok nekünk. Joe és csapata olyan munkát vállalt el, amit sok vállalkozó el sem vállalt, az esetleges bonyolultsága miatt. Sok volt a variálás a munkakezdéssel kapcsolatban, nem csak miattunk hanem a rossz szomszédi viszony miatt is, de Joe-ék nagyon rugalmasak voltak velünk. A hozzáállásuk nagyon korrekt volt, a megbeszélteknek teljes mértékig eleget tettek és nem csak a munkával foglalkoztak, hanem szívén viselték a lelki állapotunkat is, ami nagyon kevesekről mondható el. Elvileg az otthonunk felújításával készen vagyunk, de ha bármikor további segítségre lenne szükségünk biztosan Őket hívnánk fel először, szívből ajánljuk Joe-t és a csapatát mindenkinek! Köszönjük még egyszer, Kató és Csaba bácsi

2017. Aug. 11.

Molnar Tamas Gabor

Ajánlom

Megbízhatóak, precíz munkát végeztek nálunk. Tetofelujitas és vakolas volt.

2017. Jul. 29.

Bácsi Klapp

Ajánlom

Amit vállaltak, azt határidőben, jó minőségben elvégezték. Mindenkinek ajánlom őket. Szarka Péter, Tiszaörs

2017. Jul. 17.

Éva Molnár

Ajánlom

2017. Jun. 30.

Pál Bodó

Ajánlom

Megszeretném köszönni Malacsik József és épitő brigádja kíváló munkáját.Rövid 1 hét alatt épitették fel a garázsomat.Remek összmunkával és precizitással kedvező áron.Kedves megrendelók ha jó és pontos és megbizható munkát akartok csak hívjátok a Malacsik brigádot.Tel.06 20/8009060 Ha még épitkezek csak őket hívom,mert ha kész a munka tudom, hogy mindenki boldog.Kálmán Magdolna Hajduszoboszló

2017. Jun. 27.

Krisztya Éva

Ajánlom

Joe és a csapat: ők azok a szakik akiket mindig is keresünk de csak nagyon ritkán találunk. Pontos, becsületes, igényes és méltányos. Nagy szerencsénk volt, hogy rájuk találtunk, innen kezdve csak velük dolgoztatunk. Köszönjük Mester! Imre és Éva.

2017. May. 12.

Tomkó József

Ajánlom

Az elején nagyon ól dolgoztak meg voltam velük ,elégedve a végén viszont gyorsan összecsapták a munkát, amit kértem javításokat csak részben vagy látszolag végezték el a vállalt munkát nem fejezték be, csúszásra hivatkozva.

2017. May. 04.

Ignác Szendrői

Ajánlom

Gratulálok!! Nagyon megvagyok elégedve a munkájukal!! Ajánlom önnöket Tisztelt Joe!!

2017. Apr. 29.

Annamária Kalmárnè Szabó

Ajánlom

Üdvölöm Kedves Joe!! Ezúton is szeretném megköszöni igényes,minőségi korrekt munkájukat!! Jövöre várom vissza önnöket,de addig is további sok sikert,ès sok sok egézséget kívánok!! Mégegyszer köszönet,jövőre találkozunk!!! Annamari&George

2017. Apr. 25.

Barbara Gerzsony

Ajánlom

Kreativitasbol jeles!! Preciz kivalo munkavegzes!! Bízom benne hogy,lesz a lanyomek teljeskoru felujitasara is ideje!! Udv.: Barbara

2017. Mar. 26.

Ajánlom

Korrekt, gyors és jó munkát végez a csapatával.

2017. Feb. 25.

Ágnes Gyarmati

Ajánlom

Igen tisztességesen elvégezzte a feladatokat. Nagyon tetszik a munkája!! Ügyes munkájára igényes!!

2017. Feb. 08.

Antal Major

Ajánlom

Ajánlom a szakembert !!

2017. Feb. 02.

Ferenc Csizmadia

Ajánlom

Jó napot!! Azért írom ide véleményem hogy ha van rá lehetőség válaszák Joe-t mivel ő szakmabeli korrekt árakal dolgozó perfekt szakember!! Én részemre már több projektek valósított meg!! Profi minőségben!! Üdvözlettel.:Csizmadia Ferenc Budapest Nekem sok

2017. Jan. 30.

Gabor Mező

Ajánlom

Üdv! Minőségi preciz győnyorű kivitelező!! Otthonomat kívül belül szuperul felújította értem ez alatt laminalt burkolas festés kívül hőszig

2017. Jan. 06.

Suha Szandika

Ajánlom

Elsősorban egy remekszakember, pontos ügyes munkájára igényes!! Örülnek anyumék mert szép lett az udvar is és a hàz kívül belül!! Köszönik utólag is!!

2017. Jan. 02.

Beni Malacsik

Ajánlom

korrekt pontos!! Nagyon ügyes!! Elképzelni sem lehett jobbat!!AJÁNLOM!!

2016. Dec. 29.

Bemutatkozás:


Tisztelt Megrendelő!! 


Befejezendő, vagy éppen induló, kőműves illetve ács munkáit, legyen az kicsi vagy nagy, mi elvégezzük. 

Sok éves tapasztalattal, garanciával Vállalunk: 


 • lakás felújítás 
 • falazás, vakolás, színezés, 
 • terasz épités 
 • tárolók,melléképületek
 • kerítés 
 • homlokzati hőszigetelés, 
 • hideg-meleg burkolás, 
 • bontás 
 • festés 
 • térbetonozás 
 • gipszkartonozás 
 • ácsmunkák 
 • Tetőjavítás akár S.O.S
 • ajtók-ablakok cseréje 
 • mindenfele munkák az épitőiparban 

Megbízhatóság, precizitás, ha gyorsan minőségi munkára van szüksége hívjon bátran !!!

Megosztom:

Mester referenciái:

Ács munkák

Hívjon bátran!!

Lakásfelújítás A-Z ig

Hívjon bátran!!

Kerítés készités / Javítás

kerítés készítés/javítás!!

Tetőfedés

tetőfedés cserép,zsindely,pala cserepes lemez stb