2024. January 24. - TeMestered
lakásfelújítás
Az okosotthon koncepciója már nem a jövő technológiája, hanem a jelen valósága, amely lehetővé teszi az energiatakarékos és kényelmes életvitelt. Alapja az otthoni eszközök, például a fűtés-, világítási-, biztonsági rendszerek és a háztartási gépek intelligens hálózatba kapcsolása, lehetővé téve ezzel azok távolról történő irányítását.
2024. January 9. - TeMestered
lakásfelújítás
Az építőiparban mindig megfigyelhetőek különféle trendek és irányzatok, amelyek meghatározzák az építkezések jellegét és minőségét. Napjainkban a fenntarthatóság, az energiahatékonyság, és a modern technológiák integrálása állnak a középpontban. A környezettudatos építkezés, az intelligens épületek megjelenése, és a digitális tervezési módszerek alkalmazása különösen fontosak, amelyek révén precízen megvalósulhatnak a tervek.
2016. March 1. - TeMestered
lakásfelújítás
Manapság a legtöbb modern fürdőszobában, amit mostanában alakítunk ki, vagy újítunk fel, akril anyagból készült szanitereket építünk be. Legyen szó hagyományos- vagy sarokkádról, zuhanyfülkéről, hidromasszázs kádról. Ez az anyag egyre inkább kezdi leváltani a régi otthonokban is fellelhető zománcozott fémkádakat, melynek számos oka van. Lássuk most, hogy mik is ezek az okok, mért szeretik ennyien az akrilt?
2016. January 3. - TeMestered
lakásfelújítás
Építkezés? Felújítás? A döntés lehet, hogy már megszületett, de az ingatlanok tulajdonosai nem tudják, hogy kire is bízzák a sokszor költséges és szakértelmet igénylő munkálatokat. Kereshetnek a munkára alkalmas szakembert az ismeretségi kör ajánlásával, vagy bújhatják a hirdetéseket ismeretlen mesterek után kutatva, de az interneten felnövő generáció inkább használja a modern eszközöket, és szakembert is online keres! Munkát kereső mesteremberként mindenképp érdemes a megváltozott szokásokkal tisztában lenni!
2015. December 8. - TeMestered
lakásfelújítás
Folytatjuk korábbi cikkünket, amelyben izgalmas burkolat választási lehetőségeket kezdtünk el felvonultatni, melyek meghatározhatják a 2016-os évi trendeket. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi lehet még annál is izgalmasabb, mint egy textilanyaggal borított falfelület, de biztos vagyok benne, hogy a most következő pár ötlet is felkelti némelyek figyelmét, és elgondolkodik, hogy hol is lehetne majd ezeket alkalmazni. Kíváncsi lettél, hogy miről is van szó? Ne habozz, és olvass tovább!
2015. December 4. - TeMestered
lakásfelújítás
A modern falburkolatok és design kialakítások fontos elemei egy szépen kialakított belső térnek. A lakberendezők és designerek évről-évre új ötletekkel állnak elő a dekorációs elemek terén, ötvözve a korhű anyagokat a modern felfogással. A legfrissebb trendek ismeretében lehetőségünk nyílik érdekes és stílusos otthont varázsolni magunknak, akár most tervezünk lakásfelújítást, akár új otthonunkat alakítjuk ki éppen. De azok számára is inspiráló lehet, akik eddig nem terveztek semmilyen átalakítást.
Szakember kereső hirlevél