2015. November 12. - TeMestered
lakásfelújítás
Konyhafelújításba fognál mert új lakásba költözöl, vagy éppen meguntad a jelenlegit? Legyen bármi is a motivációd, szerencsés, ha egy-két dolgot előre átgondolsz és felkészülten vágsz neki a műveletnek! Sok utólagos fejtöréstől, és bosszúságtól kímélheted meg magadat, ha megfontolod ezt a pár hasznos tippet. Lássuk miről is beszélünk.
2015. November 7. - Szöllősi Viktor
lakásfelújítás
A mai felgyorsult világban egyre kevesebb időnk van magunkkal foglalkozni, éppen ezért ha mégis sikerült a nap egy apró részét erre a célra kiszakítanunk, érdemes azt a legpihentetőbben eltöltenünk. Otthonunkban az egyik legjobb hely testünk felfrissítésére a fürdőszoba. A régi idők embere nem fordított akkora figyelmet ennek a helyiségnek, mint amekkorát megérdemelne, hiszen legtöbb esetben ki látja belülről rajtunk kívül? Lehet sokaknak rémlenek még a plafonig fehér csempével burkolt falak és a sima fehér szaniterek. Ugye ma már mi sem ilyennek képzeljük el fürdőszobánkat?
2015. October 26. - TeMestered
lakásfelújítás
Egy lakás eladásakor mindenki a legjobb árat szeretné megkapni ingatlanáért, ráadásul a mai ingatlanpiacon a hasonló helyen lévő és hasonló adottságokkal rendelkező lakások közül a jobb állapotban lévő nagyobb sikerrel indul a vásárlók kegyeiért. Ebből kiindulva kimondható: érdemes az ingatlan eladása előtt némi időt és pénzt fordítani felújítási munkálatokra, hiszen a statisztikák szerint az okos megoldások könnyen az eladási árban hálálják meg magukat.
2015. October 11. - TeMestered
lakásfelújítás
A nyár elmúltával lassan a fagyos télre kell felkészülnünk, amelyet mindannyian szeretnénk egy kellemesen meleg otthonban átvészelni. Ehhez jó megoldást biztosíthat egy jól megépített padlófűtési rendszer. Azonban a nagy kérdés az, hogy be lehet-e utólag is szerelni, és ha igen, akkor az hogyan valósítható meg? Először is szögezzük le: lehet utólagosan beszerelni egy jól működő és hatékony padlófűtési rendszert, tehát nem kell lemondani a padlófűtés adta kényelemről már meglévő épület, illetve lakás esetén sem!
2015. September 14. - TeMestered
lakásfelújítás
Mindenki modern környezetre vágyik, azonban sokan nincsenek abban a helyzetben, hogy új építésű lakás vásárlását engedhessék meg maguknak. Ebben az esetben az egyedüli megoldás az ingatlan felújítása, illetve korszerűsítése lehet. Az otthon átalakítása, illetve felújítása komoly vállalkozás mindenki számára, ráadásul a kapcsolódó kiadások komolyan megterhelhetik a családi költségvetést is. Egy-két hasznos ötlet azonban segíthet a költségek alacsonyan tartásához.
Szakember kereső hirlevél