Tetőtèri beèpìtèshez ùtmutatò!!

2019-01-20 - Joe

A tetőtér beépítés számos előnnyel jár. A lakótér bővülése mellett nemcsak az épület energetikája javulhat, hanem a piaci értéke is emelkedik.

Tetszik? Oszd meg az ismerőseiddel:

Sokan azt vallják, hogy a tetőtéri lakás tipikusan fiataloknak való ingatlantípus, aminek egyik legfőbb oka a lépcsőzés. A másik kritikus pont a ferde sík, ami szokatlan és nehezen megszokható, egyrészt a helykihasználás miatt, másrészt a nehézkes közlekedésből fakadó nehézségek miatt.


Jó hír, hogy a kiváló anyagokkal és hozzáértő szakemberekkel kiviteleztetett átalakítás egy jól tervezett, modern megjelenésű, korszerű alaprajzi elrendezésű tetőteret eredményez. Az új terek tágasak, jól hasznosíthatók, a helyiségek pedig a korábbinál több természetes fényt kapnak.


Eleganciát áraszt az antikolt, fehér színű konyha


Háziasszonyok vágya, ahol valóban élmény minden perc.


A tetőtér beépítésének az ingatlan állapotát, a benne élők egészségét és általános közérzetét illetően is rengeteg előnye van. A kívánt eredmény eléréséhez azonban már a munkálatok megkezdése előtt érdemes szem előtt tartani a kivitelezéssel kapcsolatos legfontosabb tényezőket. Fontos, hogy a beépítés minőségi alapanyagokkal történjen, legyen szó szigetelőanyagokról, vagy nyílászárókról.


Tetőtér hátrányaiGyakran egyedi bútorokat kell készíttetni, amik sokkal drágábbak, mint a készek.Az ablakok is gyakran kreatív megoldást igényelnek. Sokszor nem lehet olyan ablakokat beépíteni, amiből le lehetne látni az utcára.A szigetelésre különösen oda kell figyelni, hogy a csapadék ne jusson be és, hogy a hideg-meleg ellen is jól védjen.Tetőtér előnyeiMivel a tetőtéri helyiségek adottságai és formái meglehetősen egyediek a földszintiekhez képest, lehetőséget adnak egyedi megoldásokra a berendezés terén.Egyedülálló, „kuckós”, romantikus  hangulatot teremthetnek.Biztosak lehetünk benne, hogy senki nem ugrál majd a fejünk felett, akár a város közepén is viszonylagos csendben, madarak között élhetünk, miután az utca zajai is kevésbé érnek fel hozzánk.A tetőtérbe minden irányból akadálytalanul áramlik be a fény, és tágasabb a tér a középen nagyobb belmagasság miatt. Ez nemcsak a hangulatunknak, de a szobanövényeknek is jót tesz.A tetőablakok alatt éjszaka az ágyból is nézhetjük a csillagokat, hacsak nem túl nagy felénk a fényszennyezés.

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel:
Szakember kereső hirlevél