Mester elérhetőségei:

Mutasd 6277

Telefonszám: +36(70) 4**-***


Ajánlatot kérek Értékelem a szakembert

Mester értékelései:

Angelika Lakatos

Ajánlom

Köszönöm a gyors és precìz munkát nagyon elégedettek vagyunk!

2022. Mar. 09.

Lara Dane

Ajánlom

Kedves Zsolt nagyon köszönöm az elvégzett munkát teljes mértékben meg vagyunk elégedve és jó volt látni hogy menyire jó hangulatban végezték a munkályukat. Csak is ajánlani tudom keressék bátran.

2021. Apr. 01.

Varga Zsolt

Ajánlom

2020. Feb. 01.

Laci Kalocsai

Ajánlom

2020. Jan. 04.

Vivien Nagy

Ajánlom

2020. Jan. 01.

Nándor Kocsis

Ajánlom

2019. Dec. 02.

Bianka Nagy

Ajánlom

Kedves Zsolt örülök hogy sikerült rád találnom köszönöm a szèp munkát amit vègeztetek. Zsolt ès csapata jókedvű emberek mindenki tudta mit kel csinàlnia. Korrekt megbízható hozzáèrtő csapat csakis ajánlani tudom. Üdv Bianka.

2019. Nov. 29.

Zsolt Ifj Dáné

Ajánlom

2019. Aug. 17.

Béla Virág

Ajánlom

Zsolesz megbízható korrekt precíz munkájára igényes jó problémamegoldó képességgel megáldott (amiből volt bőven) csak ajánlani tudom hálás köszönet a mindenért üdv Béla

2019. Aug. 09.

Dezső Tóth

Ajánlom

2019. Apr. 17.

Géza Orbán

Ajánlom

Munkályára igényes korrekt minden ugy volt ahogyan azt megbeszéltük a munkavégzéstől egésszen az elszámolásig nagy9n megvagyok elégedve köszönom.

2019. Apr. 15.

Kiss Rami

Ajánlom

Korrekt! Ajánlom mindenkinek!

2019. Apr. 13.

Suha Tamàs

Ajánlom

Üdvözlöm Zsolt mester Köszönöm a precíz, munkát amit végesztek.

2019. Apr. 03.

Dóra Fili

Ajánlom

Kedves Zsolt köszönöm a segítségét nagyon elégedett vagyunk az ö ök által elvégzett munkákra a szomszédok is dicsérték. Ha korrekt és megbízható embert keresnek csak is Zsolt mestert ajánlom, Fili Dóra

2019. Mar. 29.

Éva Budainé

Nem ajánlom

2019. Mar. 16.

Géza Ferenc

Ajánlom

Zsolt eggy megbízható szavatartó kedves nagyon jó probléma megoldó képességgel megáldott ember ami elmondható a csapatáról is csak is ajánlani tudom!!

2019. Feb. 16.

Béla Karsai

Ajánlom

Kedves Zsolt csak most volt időm írni. Köszönöm a munkavégzést nagyon elégedett vagyok azt a munkát amit önök előtt már 2 en is "próbáltak javítani sikertelenül" önnek sikerült és ami még fontos minden úgy történt ahogyan azt előzőleg megbeszéltük mégegyszer köszönöm és ahogyan megbeszéltük várom vissza.

2018. Dec. 28.

Horváth Violetta

Ajánlom

Ajánlom mindenkinek Zsolt mestert és csapatát. Nagyon korrekten, és jól dolgoznak. Nálam tetőcserét végeztek, és maximálisan meg vagyok velük elégedve. Gyorsan, és tisztán dolgoztak. Még egyszer köszönöm, és remélem fognak még nálam dolgozni. Köszönettel: Gyenizse Violetta, Fertőszéplak

2018. Nov. 12.

Virág Varga

Ajánlom

Nálunk terasz bővítést kellet elvégezni elég messziről érkeztek de ahogy megérkeztek átbeszéltük a pontos elképzelést a hejszinen is és minden féle tanakodás nélkül áltak is munkába a brigád minden tagja tudta mi a dolga.És ahogyan azt igérte a mester még aznap készen us lettek azóta már még eggy alkalommal jártak nálunk és még mindíg jönnek vissza amit várok köszönöm Zsolt.

2018. Oct. 29.

János Bedő

Ajánlom

A megbeszéltek szerint pontosan érkezett és mindenben tartotta magát a megbeszéltekhez.Kedves Zsolt köszönöm a gyors segítséget.

2018. Sep. 18.

Virág Takács

Ajánlom

Megbízható korrekt munkájára igényes szakember csak ajánlani tudom!!!

2018. Sep. 02.

Betina Kiss

Ajánlom

Megbízható korrekt szavatartó munkájára igégyes fiatal ember akki mindíg tartotta magát a megbeszéltekhez keressék bátran!!

2018. Jul. 21.

Gyula Várhidi

Ajánlom

Megbízható korrekt szakember keressék bátran csak ajánlani tudom!!!

2018. Jun. 18.

Attila Kelemen

Ajánlom

Féltünk belefogni a felújításba mert rokonok barátok tapasztalata alapján nehéz megbízható szakembert találni több emberrel beszéltünk és számunkra Zsolt volt a legszimpatikusabb és így is volt mert amit megbeszéltünk minden úgy is volt. A szaktudása és a probrobléma megoldó képessége is átlagon felüli nem lepedött meg semmi pedig jócskán voltak nemvárt priblémák.Zsolt megbízható korrekt szakember csak ajánlani tudom keressék bátrsn nem fognak csalódni.

2018. Jun. 18.

Gyöngyi Koroknai

Ajánlom

Kedves Zsolt köszönöm a gyors és korrekt segítséget nem hittem hogy vannak inen emberek ebben a szakmában ezentúl amennyiven bármiféle segítségre lesz szükségem csak önt fogom keresni ez ajánlom mindenkinek mégegydzer nagyon köszönöm.

2018. Jun. 07.

György Fügedi

Ajánlom

Tisztelt Zsolt elnézést amiért csak most írok ide néhány sort de nem volt időm . A lényeg viszont az hogy az ön és csapata által elvégzett munkák legnagyobb megelégedetségemre készültek el. Ezáltal csak is ajánlani tudom önt minden olyan embernek aki a korrekt pontos szavahihető embereket keresi.

2018. Jun. 04.

Géza Tóth

Ajánlom

Kedves zsolt hálásan köszönöm ezt a korrekt és pontos munkavégzést . Zsolt mindig pontosan érkezett mindenben tartotta magát a megbeszéltekhez korrekt szavatartó embert ismertem meg személyében nagyon ajánlom keressék bátran!!!

2018. Jun. 04.

Balogh Fruzsina

Ajánlom

Nem értem Patrik Nagy komentjét én is után a néztem és Patrik Nagy néven nincs aktív Facebook felhasználó szerintem csak konkurencia állhat a háttérben mert nálunk dolgozott Zsolt nagyon szép és jó munkát végeztek!!!!

2018. May. 23.

Patrik Nagy

Nem ajánlom

megnéztem a facebookon a nagyrészét a komentelőknek és elégé nyomonkövetethetetlenek elég kamunak látszik de ez csak az én véleményem attol még lehet jo szaki....

2018. May. 23.

Bernadett Márkízai

Ajánlom

Kedves Zsolt nagyon köszönjük azt a korrektséget és segítőkészséget ami jelemzi önt és csapatát örülök hogy önre találtam ajánlottam már barátoknak is és ha jól tudom már dolgozott us náluk ők is csak jót mondtak tehát cdak ajánlani tudom önt!!!

2018. May. 03.

Krisztián Miszlang

Ajánlom

Az elvégzendő feladat egy rövid, kb. 5m hosszú betonkerítés építése és vakolása volt Győr mellett. Zsolt a telefont minden hívásomnál felvette, segítőkész volt, az emailekre válaszolt. Csapatával a reggeli munkakezdésre pontosan megérkeztek és mindjárt munkához is láttak. A betonszállító késése miatt volt egy kis csúszás, de így is hamar sikerült befejezni a falat. Bár még csak egy hete készült el, de úgy tűnik minden rendben van vele. :) Zsolttal és csapatával elégedett vagyok, köszönöm a munkájukat!

2018. Apr. 22.

Ivett Szénási

Ajánlom

Kedves Zsolt mester örülünk hogy sikerült önre találni nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkával nagyon szépen köszönjük.

2018. Apr. 08.

Kevin Varga

Ajánlom

Zsolt örülök hogy hoszas keresgetés sok telefonálás után sikerült önre találni mert fantasztikus embert ismerhettem meg mint ember és mint szekember korrekt egbízható pontos munkájára és a munkatrületére is igényes szakember ha ijet keresnek őt hívják!!!!

2018. Apr. 08.

Beatrix Tamasi

Ajánlom

Kedves Zsolt mester köszönöm a gyors segítséget nagyon de nagyon elégedett vagyok.

2018. Apr. 08.

Lara Györki

Ajánlom

Zsolt és csapata megbízható pontos munkájára igényes korrekt pontossan és szépen dolgoznak gyorsan megtudtunk egyezni a munkavégzés részleteiben és ahogy igérte hadáridőre mindent el is végeztek a megbeszélt áron ezuttal is nagyon köszönöm AJÁNLOM mindenkinek!!

2018. Apr. 07.

István Szarvas

Ajánlom

Kedves Zsolt ahogyan azt szeméjesen is többször is mondtam nagyon elégedettek vagyunk az önök által végzett munkával arra kérem halagyon tovább ezen az úton mert ijen emberből a mai világban nagyon kevés van köszönünk mindett csak ajánlani tudom önt és csapatát mindenkinek!!!

2018. Apr. 06.

Erzsébet Nemes

Ajánlom

Nem is gondoltam hogy manapság is létezik az építőiparban ennyire jóravaló becsületes ember mint amijet Zsolt mesterben megismerhettem hálás köszönetem önnek és az önnem dolgozó embereknek szívből ajánlom!!

2018. Mar. 31.

Ágoston Tóth

Ajánlom

Nálunk teljes tetőfelújítást kelket végezni nagyon elégedett vagyok a munkával ,kedves Zsolt mester örülök hogy önre önökre találtam fantasztikus embereket ismerhettem meg önökben mindenkibek csak ajánlani tudom önöket és fogom is.

2018. Mar. 31.

Sarolta Magyar

Ajánlom

Egy viharban egrongáodott a tető és be ázott a gyerekszobánk gyorsan megpróbáltunk az internet segítségével taláni eggy szakebert ami sikerült i,rátalálni Zsolt ra el panaszoltuk a problémánkat kért róla néhány fényképet ami alapján tudott adni árajánatot ami teljesen korrektvolt nem használta ki a sos hezetet és már másnap jött is a csapatával kijavítani a vihar kárt amit nemgyőzünk megköszönni mert mások csak naok mulva jöttek volna ki .én csak ajánlani tudom keressék bátran .

2018. Mar. 02.

György Kemenes

Ajánlom

Igazából nem szeretném túl ragozni de higyék el őt kell keresni!!! Köszönöm szépen a gyors segítséget.

2018. Feb. 28.

Róbert Kovács

Ajánlom

Eggy barátom ajánlotta "már a telefon beszélgetésünkkor szipatius volt" nála már töbször dolgoztak. És én is nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal gyorsan precízen végezték el az elvállalt munkát.Zsolt és csapata mindíg jókedéjűek és tisztelettudóan viselkedtek a gyermekeim is megkedvelték őket várom vissza ,tehát tisztaszívből ajánlom keresék bátran.

2018. Feb. 28.

Ferenc György

Ajánlom

Sanos sok "szakemberrel"volt "szerencsém"találkozni amíg rá nem találtam Zsolt-ra aminek szívből örülünk, Mindíg tartotta magát a megbeszéltekhez pontosan és gyorsan dolgoztak.Zsolt ot és csapatát csak ajánlani tudom!!!

2018. Feb. 28.

Boglárka Menyhárt

Ajánlom

Zsolt mester és csapata igazi unicum az építőipar területén!! Szaktudásuk lelkiismeretességük és tapasztalatuk a bizonyíték hogy a rájuk bízott munka kifigástalanul elkészüljön! Ár/Érték arányban kiváló társaság!!! Köszönöm az együtműködést.Mindenkinek szívből ajánlom őket!!

2018. Feb. 26.

Beáta Gáspárné

Ajánlom

2018. Feb. 21.

Gábor György

Ajánlom

2018. Feb. 21.

Debreczeni Milán

Ajánlom

2018. Feb. 21.

Angéla Harmati

Ajánlom

Köszönünk mindet és ahogyan megbeszéltük várjuk vissza mi is és a szüleim is!!!

2018. Feb. 19.

Ödön Takács

Ajánlom

2018. Feb. 19.

Mihály Horváth

Ajánlom

2018. Feb. 16.

Szebi Dáné

Ajánlom

2018. Feb. 16.

József Gál

Ajánlom

2018. Feb. 16.

Béla Zoltán

Ajánlom

Köszönöm nagyon elégedett vagyok!!!

2018. Feb. 11.

Gábor Ködmön

Ajánlom

2018. Feb. 11.

Farkas Lajos

Ajánlom

Nagyon örülök hogy önre találtam gyors precíz köszönöm! csak ajánlani tudom!!!

2017. Nov. 02.

Béla Nagy

Ajánlom

Köszönöm a korrekt és pontos munkát nagyon elégedett vagyok!

2017. Nov. 01.

Lajos Kiss

Ajánlom

Köszönöm a korrekt gyors és precíz munkát fogom még keresni!!!

2017. Nov. 01.

Szandi És Attila

Ajánlom

2017. Oct. 30.

Éva Balogh

Ajánlom

Egy ismerősünk ajánlotta és nem csalódtunk mi (teljes külső belső felújítás tető csere kerítés építés stb)bíztuk meg amit precizen a megbeszéltek szerint végeztek el azóta mi már ajánlottuk szüleimnek barátainknak több hejen már dolgoztak is mindenki csak jót tudot mondani tehát csak ajánlani tudom keressék bátran. Erről akár telefonon is szivesen beszélek megadom a számom is:06702140762

2017. Oct. 11.

Krisztián Dáné

Ajánlom

Kedves zsuzsanna!Azt elfeljtette leírni hogy a mi általunk oda vitt fűtésszerelőt meg el felejtette kifizetni akkor hogyan is van ez!!!!!! De jó lenne ha az igazságot irná le!!A felújítás végére elfogyott a pénze???

2017. Oct. 09.

Zsuzsa Erdős

Nem ajánlom

Teljesen megbizhatatlanok, a munkát nagyon rossz minőségben végezték el, sajnos a munka befejeztével nem voltam jelen és ki lettek fizetve. A hibákat jeleztem nekik, először igérgettek, utána már fel sem vették a telefont. Más szakemberekkel javíttatamki a munkájukat, /javaslom legalább 10-15 % ki nem fizetését/ illetve egyáltalán még az ellenségemnek sem ajánlom. Ezen kivül, mivel nem uj ház tetőfedésérőlvolt szó, tehát voltak butorok, ez az, mire hazamentem ellopták őket, amit megigértek, hogy visszahozzák, de azóta sem jelentkeznek. Inkább azt ajánlom, ha nem akarnak maguknak problémát, ne végeztessenek velük munkát. A mai napig be tudom bizonyitani ezeket, így a nevemet meg címemet is megadom. Erdős Zsuzsanna Debrecen, povolny F. 4. Tel.sz. 20-527-0686.

2017. Jun. 06.

Bemutatkozás:

Mottónk csináld úgy mintha magadnak csinálnád!!


Vállaljuk családi házak nyaralók kisebb nagyobb felújítását átalakítását több mint 15 év tapasztalat garanciával! ingyenes tanácsadás! Korrekt árak Hívjon bizalommal.                                                                                                                                      : Lakás felújítás                                                       : Szinezés.                                                                  : Ácsmunkák.                                                            : Tetőjavítás akár azonnal S.O.S.                                : Teraszépítés.                                                            : Kerítés.                                                                    : Tárolók,melléképületek.                                          : Bontás.                                                                    : Térbetonozás.                                                          : Hideg-Meleg burkolás.                                            : Festés-mázolás.                                                      : Gipszkartonozás.                                                    : Ajtó-Ablak cseréje.                                                  : Térkövezés.                                                                  Megbízhatóság-Precizitás-Minőség                          ha ezt keresi  hívjon bátran!!!!

Megosztom:

Mester referenciái:

Lakás felújítás A-tól Z-ig

Hívjon bizalommal!!!

Térkövezés!

Hívjon bizalommal!

Vihar okozta kár javítása.

Viha okozta kár javítása SOS

Ácsmunkák.

Ahol tudunk ott segítünk!!

Kerítés készítés javítás.

Tégla és beton kerítés készítése javítása hívjon bátran!

Szakember kereső hirlevél