Mester elérhetőségei:

Mutasd 249

Telefonszám: +36(30) 5**-***


Ajánlatot kérek Értékelem a szakembert

Mester értékelései:

Nora Durisinova

Ajánlom

Kertem egy kerítés építését. Kellemes meglepetés ért, precízen dolgozik, részletesen ismertet a munka menetéről. Mivel hogy megvoltam elégedve a munkájával további munkára is megkértem őt.csak ajánlani tudom, mert nagyon becsületes, betartja a meg igért határidőket. Ez úttal is köszönöm

2022. Feb. 28.

Fekete Vanessza

Ajánlom

Én csak ajánlani tudom. Korrekt, részletesen levázolja az árakat és a munkavégzést. Kő burkolat felrakással kerestem meg és teljes mértékben megvagyok vele elégedve.

2021. Nov. 14.

Ajánlom

Második alkalommal dolgozott kórházunk részére. Ismételten teljes mértékben elégedettek vagyunk munkájával. Burkolás és beázási munkálatokat végzett, garanciavállalással. Precízen, határidőt betartva végezte el a munkálatokat, bátran tudom ajánlani Mindenki számára. Köszönöm munkáját az egész kórház nevében!

2021. Jul. 06.

László Szentirmay

Ajánlom

A siófoki nyaraló terasz és fürdőszobai burkolását kértük. Korrekt, részletes árajánlatot kaptunk (amit más felkért mesterek nem tettek meg). A megbeszélt helyszíni szemle után szerződést írtunk alá, (amelyben garanciát vállalt a munkáért). A feladatot a megbeszélt rövid határidőre szépen elvégezték. Bátran ajánlom másoknak is!

2021. Jun. 22.

Andrásné Mayer

Ajánlom

Támfal építéssel, javítással bíztuk meg. A munkát rövid időn belül meg is kezdték. A felmerült kérdéseket egyeztették. A munkát minőségben végezték. A lebontott anyagot az adott helyre rakták. A területet a munka befejezésekor rendbe tették. Csak ajánlani tudom.

2021. Mar. 14.

György Ifj Balázsi

Ajánlom

Remek szakember megbízható gyors árban elfogadható csak ajánlani tudom.

2020. Oct. 05.

Boglárka Szabó

Ajánlom

Kapubeépítés miatt kerestük meg őket. A kért munkát nagyon rövid időn belül meg is kezdték. A kapu beépítése közben megkértük őket, hogy vakolják be a betonkerítést is, amit szó nélkül meg is csináltak. Gyors és jó munkát végeztek. Rugalmasak és nagyon korrektek. A következő munkát is velük fogjuk elvégeztetni.

2020. Sep. 15.

Ajánlom

Megkeresésemre gyorsan visszajeleztek, korrekt árajánlatot kaptam. Pontosan érkeztek, az elvállalt terasz burkolást időben befejezték, sőt a menet közben kiderült munkát is elvállalták és még aznap be is fejezték. Minőségi burkolást végeztek, felmerült kérdések esetén egyeztettek. Kértem, hogy vigyázzanak a már lerakott parkettára és a kifestett szobára, ezt teljes mértékben betartották.

2020. Sep. 07.

Bemutatkozás:

Babai Antal vagyok, építőipari munkákat válalók több éves tapasztalattal rendelkezem. Mindig a vevő igénye szerint dolgozunk, referencia munkákkal rendelkezem! Hívjon bizalommal és azt kapja amit otthona megérdemel!


Megosztom:
Szakember kereső hirlevél