Mester elérhetőségei:

Mutasd 1137

Telefonszám: +36(70) 5**-***

Weblap: http://**


Ajánlatot kérek Értékelem a szakembert

Mester értékelései:

Kaszás Zolt

Ajánlom

Tisztelt Mága úr, és csapata. Nagyon meg voltam elégedve ! A hozzáállása, szakmaisága, perfekt ! Sokan tanulhatnának tőle ! Korrekt, pontos , megbízható szakember. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm !

2021. Apr. 28.

Kálmán Fodor

Ajánlom

A családi házunk már elöregedett tetőjén, nem láttunk más megoldást, mint a tető teljes felújítását. Szerencsére Mága úr és csapata szinte azonnal a segítségünkre sietett. A munkákat profin és gördülékenyen végezték el, hálásak vagyunk, hogy egy biztonságos és egyben esztétikus tető van a fejünk felett! Csak ajánlani tudom őket

2021. Feb. 27.

Gergő Barta

Ajánlom

Tisztelt Mága úr! Szeretném megköszönni munkáját! Nagyon örülök, hogy az Ön/ Önök készítették el a Tetőnket. Teljes mértékben,meg vagyok elégedve ,.Nagyon gyorsak,szakszerűek,az árak is nagyon jók. Ha bármikor tetofedőre,vagy kőműves re lesz szükségem,csak Önt,Önöket fogom keresni,és természetesen ,nagy szeretettel ajánlom másoknak is Önt! Még egyszer mindent nagyon szépen köszönök

2020. Nov. 21.

Szandra Vígh

Ajánlom

Mága úrnak és csapatának a munkájával (laminált padló letétele lépésgátlóval-fóliával) maximálisan meg vagyok elégedve. Hozzáértő, összeszedett, és nem sajnálta az időt a feladatra. Az aprólékos rész (ajtó melletti ívek) kialakítása is nagyon szép lett. És már jövő évre is le szerződtünk az új tető készítsenek munkájára , és a mostani tapasztalataim alapján merem ajánlani másoknak is.

2020. Nov. 16.

Botos Zoltán

Ajánlom

Új lakást vásároltunk a párommal, és hát már megérett a tető cserére Mága úr és csapata mindenben segített a tervezéstől az anyag beszerzésig nagyon szuper és profi csapat vagytok Köszönöm az eddigi munkátokat

2020. Nov. 08.

Bálint Csortos

Ajánlom

Mága úr! társasházunk tetőhőszigetelésével bíztuk meg és nagyon elégedettek voltunk velük. Mivel az II kerületben van a társasház és 4 emelet a tetőtér így a törmelék elszállítással és az építési munkával sok gond van, de Mága úr és csapata nagy tapasztalattal szinte észrevétlenül tudta befejezni a kivitelezést. Csak ajánlani tudom

2020. Oct. 11.

Albert Ország

Ajánlom

Remek, megbízható szakember, a kollégájával együtt, jó csapatot alkotnak, csak ajánlani tudom őket mindenkinek. Még egyszer nagyon köszönjük a szép új tetőnket.

2020. Sep. 15.

Mátyás Ramóna

Ajánlom

Kezdetben elkeseredtünk a magas árak és tróger emberektől akik szemérmetlenül hazudnak és csak a pénzt csikarják ki a másikból.Nem csak az összeg a lényeg ezen az oldalon!hogy ki minél olcsóbban dolgozik, és akkor megfogadjuk, mi ebbe a hibába estünk és sajnos pórul jártunk, hanem a referencia vélemény stb.. Ennek ellenében rá találtunk Dávid ra és hát 1 nap után már láttuk a szakmai tapasztalatot és kontaktot alkottunk ami vissza hozta lelkesedésünket. így hát csak ajánlani tudom minden kedves megrendelőnek Őket Munkájukra igényes vidám csapat, szakértelem a felsőfokon, készségesek, odafigyelőek, komunikálnak. Minden elismerésem és hálám az önöké. Köszönjük 

2020. Sep. 03.

Szilvia Rajna

Ajánlom

Megkeresésemre azonnal reagált, a megbeszélt időben pontosan megjelent. Ugyan, elsőre csak a munka (tető beázás) megtekintéséről volt szó, de felkészülve szerszámokkal, anyaggal érkezett. Így lehetőség volt - megegyezés esetén - a munka azonnali elvégzésére. A munka árát is elfogadhatónak tartottam. Ügyesen, gyorsan elhárította a problémát. Profik,nagyszerű emberek akik tökéletes munkát végeznek.Pontosan,gyorsan felelősségteljesen dolgoznak,akik a kihívásoktól sem riadnak vissza.Én kizárólag őket ajánlom,tapasztalataim alapján ezt bátran teszem!

2020. Aug. 31.

Szekeres András

Ajánlom

Tisztelt Mága úr!Ezer köszönet önnek és szorgalmas,kitűnő szaktudású csapatának nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkájukkal.Bátran ajánlom bárkinek gyönyörűen megépítették a kerítésünket tökéletes lett a járda és a bejáró lebetonozása a ház lábazata úgy szintén.Nagyon sok sikert kívánok önnek és kedves csapatának.

2020. Jul. 29.

Kovácsné Borbála

Ajánlom

Üdvözletem! Úgy csinálták meg a fürdőszobámat,hogy nem tartózkodtam otthon. Mihály ízlésére hagyatkoztam,amit nem bántam meg. Mindent kicseréltek a romos fürdőszobából,csoda szépet varázsoltak. Bármilyen kérésem volt,amit telefonon beszéltem meg Mihályal, azt teljesítették. Köszönöm a gyors,precíz munkátokat!!Mindenkinek ajánlani tudom! remélem hamarosan találkozunk egy festés alkalmából :) Mihály! Szuperek vagytok..kívánom hogy sok kuncsaft keressen benneteket :) !!!!

2020. Jul. 18.

Diana Horváth

Ajánlom

Hajnali 2 és 3 között kértem árajánlatot, másnap kora délután jelentkezett az első verzióval, ami a végleges verzió lett. - Elképesztően gyors - Nagyon kedves - Tudja mire gondol az ember - Ár érték arányban egyik legjobb választás volt - Vasárnap is dolgozott :O Ajánlom mindenkinek :)

2020. Jul. 17.

Jánosné Sarkadi

Ajánlom

Nagyon szép munkát végeztek, ezúton is köszönjük! Az egész csapat megbízható, korrekt, türelmes és kreatív. A kommunikáció Mága Mihályal rendkívül gyors és hatékony volt. A kerítés építést rövid határidővel elvállalták. Nem volt szükség felügyeletre, mindent az előre megbeszéltek szerint csináltak, ha pedig kérdés akadt azt egyeztették velünk. A felmerülő problémákra mindig kreatív megoldást találtak. Fontos volt számunkra, hogy az előre megbeszélt költségektől ne térjünk el és be is tartották. Jó szívvel ajánlom a csapatot mindenkinek!

2020. Jul. 17.

Attila Márkusz

Ajánlom

Nagyon szépen köszönjük a munkát amivel hatalmas segítséget nyújtottatok nekünk. és csapata olyan munkát vállalt el, amit sok vállalkozó el sem vállalt, az esetleges bonyolultsága miatt. Sok volt a variálás a munkakezdéssel kapcsolatban, nem csak miattunk hanem a rossz szomszédi viszony miatt is, de nagyon rugalmasak voltak velünk. A hozzáállásuk nagyon korrekt volt, a megbeszélteknek teljes mértékig eleget tettek és nem csak a munkával foglalkoztak, hanem szívén viselték a lelki állapotunkat is, ami nagyon kevesekről mondható el. Elvileg az otthonunk felújításával készen vagyunk, de ha bármikor további segítségre lenne szükségünk biztosan Őket

2020. Jul. 13.

Zsolt Balasa

Ajánlom

Nagyon szép munkát végeztek, ezúton is köszönjük! Az egész csapat megbízható, korrekt, türelmes és kreatív. A kommunikáció Mága Mihályal rendkívül gyors és hatékony volt. A kerítés építést rövid határidővel elvállalták. Nem volt szükség felügyeletre, mindent az előre megbeszéltek szerint csináltak, ha pedig kérdés akadt azt egyeztették velünk. A felmerülő problémákra mindig kreatív megoldást találtak. Fontos volt számunkra, hogy az előre megbeszélt költségektől ne térjünk el és ezt maximálisan be is tartották. Jó szívvel ajánlom a csapatot mindenkinek!

2020. Jul. 13.

Bemutatkozás:

Mága  vagyok!
20- éves szakmai múlttal rendelkezem!
Nagy szaktudással, és komoly nem italozó emberekkel dolgozunk! Régi, hagyományos, és új tetőjavitás,éslkészités kőmüves munkák stb..kedves megrendelő az építőipari munkákat válalom csapatommal.A kővetkező munkafolyamatokat az lehet:kőműves, ács burkolás térkövezés festés mázolás munkák .

Ács,tetetőfed,őKőműves,hideg,meleg burkolásFestés TérkővezésStb ststb 

lakás felújítás 

falazás, vakolás, színezés, 

terasz épités 

tárolók,melléképületek

kerítés 

homlokzati hőszigetelés, 

hideg-meleg burkolás, 

bontás 

festés 

térbetonozás 

gipszkartonozás 

ácsmunkák Tetőjavítás akár S.O.Sajtók-ablakok cseréje 

mindenfele munkák az épitőiparban

Megosztom:

Mester referenciái:

Tetőfedés

Tetőfedés, és Bádogos Munkálatok

Burkolás

Burkolás,és  aljzat kiegyenlít

Új tető szerkezet

 tető szerkezet készítés, és cserepelés

Szakember kereső hirlevél