Bemutatkozás:

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte weboldalunkat!

A KertiExtra.hu© csapata korábbi kereskedelmi és építőipari vállalkozások tulajdonosai és vezetői innovatív elképzelése alapján jött létre.

A korábbi nyugat európai tevékenységek során megerősítést nyertünk abban az elgondolásunkban, hogy a minőség nem lehet kompromisszum kérdése és a minőség nem lehet pénz vagy idő kérdése sem.

A KertiExtra.hu© nem azért kínál olcsó termékeket és szolgáltatásokat, mert a minőségen spórolunk, hanem azért mert üzleti filozófiánk alapján úgy gondoljuk, hogy a sűrű fillér jobb mint a ritka forint. Ezért a mai piaci versenyhelyzetben az alacsonyabb haszonkulccsal képzett árainkkal igyekszünk megszólítani és megtartani az érdeklődő közönséget.

Manapság a Budapesti agglomerációban már egy ikerház fél is meghaladhatja a 35 Millió Ft vételárat. Ilyen vagy ezt meghaladó értékű ingatlanok esetében már alap elvárásnak gondoljuk, hogy a kert gondozás részeként a napi öntözést ne a tulajdonosnak keljen elvégezni a saját kezével, hiszen munkán túl megmaradó szabadidejét a családjával, szeretteivel szeretné tölteni gondtalanul, kellő intimitásban, melyben segítséget nyújthat egy exkluzív kerítés, melynek falain belül a nap fáradalmait akár a medencéje partján is kipihenheti.

Az általunk kínált termékek, szolgáltatások, még mindig extrának nevezhetőek egy ingatlan tekintetében, de megvalósításuk nem csak a felső tízezer számára elérhetőek.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is megrendelőink között tudhatjuk, és saját maga győződhet meg az általunk képvisel minőségről és a versenyképes árainkról.

Maradok tisztelettel:

Müller Sándor – Tulajdonos

Megosztom:
Szakember kereső hirlevél