Bemutatkozás:

Egyik fő tevékenységünk a társasházi lakások, lakások épületek építése,generál kivitelezéssel. Saját beruházásban is építünk minden igényt kielégítően, energiatakarékos, értékálló ingatlanKözel három évtizede tervezünk és generálkivitelezünk jelentős méretű építési beruházásokat. A legszerteágazóbb építőipari szegmensben sikerült kivívnunk azt az elismerést, melyet leginkább megbízóink és a ránk bízott projektek, azok pontos és minőségi teljesítése fémjelez a legjobban.


A mi szemszögünkből mi azt tesszük, amit szeretünk, megbízóink szemszögéből nézve pedig pontosan, az egyeztetett műszaki tartalommal tervezünk, építünk, generálkivitelezünk, ha kell felújítunk és projektjeink végén partnerségben a megbízóinkkal átadjuk a ránk bízott létesítményeket.


Az építési munkálatok esetében az egyik legkritikusabb tényező az időfaktor. Mi arra törekszünk, hogy a teljes megbízást, minden elemére kiterjedően átgondolva, a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni tudjuk, akár a legszélsőségesebb időjárási behatásoktól terhelve is.


Hazai és külföldi tulajdonú cégekekkel dolgozunk együtt, tudjuk, hogy nem csak magunkat, hanem a magyar beszállítóipart és hazánkat is képviseljük. Maradandót alkotunk, olyan építményeket, melyek túlélnek bennünket. Mindezek tudatában megfogadott hitünknek megfelelően nem teszünk mást, csak Felelősségteljesen dolgozunk !!


BArtaGabriel KFTokat.  

Megosztom:
Szakember kereső hirlevél