Mester elérhetőségei:

Mutasd 6

Telefonszám: +36(70) 6**-***

Weblap: http://**


Ajánlatot kérek Értékelem a szakembert

Mester értékelései:

Tamás Ölbei

Nem ajánlom

2021. Jul. 13.

Bemutatkozás:

Meglévő vállalkozásunk szolgáltatásait el kezdtük kiterjeszteni az ipari felhasználók mellett a lakások, családiházak és intézmények tulajdonosai felé. Gyorsan felismertük, hogy a két terület, még szakmákon belül is jelentősen eltérő szakembereket követelnek meg, így létrehozva egy saját fejlesztésű rendszert, el is kezdtük meghívni az igényeknek megfelelő szakembereket a csapatunkba. Kollégáink számára pedig, a folyamatos technológiai változások elsajátításának is megfelelő képzéseket biztosítunk. Így jött létre a mesterember24.hu koncepciója.

Ez volt a múlt. A jövőt pedig fejlessze, velünk együtt!

Felelőségbiztosítással rendelkező vállalkozásként, ügyfeleink 100% biztonságban tudhatják magukat, miközben drágán vásárolt vagyontárgyukban végzünk felújítási feladatot, hiszen egy ingatlanban végzett munka az egyik legkényesebb feladat.

A mesterember24 ingyenesen kínálja az egyébként 3900Ft/óradíjas takarítási szolgáltatását, minden új kiépítéssel kapcsolatos munkavégzését követően. Így nem kell önnek fáradoznia, vagy költséges takarító szolgáltatót igénybe vennie, a kivitelezés átadását követően. Nem beszélve arról, hogy jelentős költségtől kíméli meg önmagát.


Megosztom:
Szakember kereső hirlevél