Jordán Attila e v.
TeMestered index: 4.3

Kéménybélés

Bemutatkozás:

Fő tevékenységünk a jelenlegi igényekhez igazodva a fűtéskorszerűsítéssel együtt járó zárt-turbós, kondenzációs kémények kivitelezése.

Természetesen egy kézben tartva vállaljuk mind a fűtéskorszerűsítést, mind a vele járó kéményfelújítást tervezéstől az engedélyek beszerzéséig. Ezzel is időt és pénzt spórolunk meg Önnek.

Továbbá foglalkozunk még:

  • kandalló kémények kivitelezésével
  • kéményseprő járdák kivitelezésével
  • kéménytestek újjáépítésével
  • FuránFlex műgyantával történő kéménybéleléssel.

Minden általunk felhasznált alapanyag rendelkezik CE minősítéssel, illetve Építőipari Műszaki Engedéllyel, valamint a felhasználás területétől függő osztályba sorolással, amit a gyártó vagy minősítő intézet végzett el.

Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést végzünk és amennyiben megfelelünk elvárásainak a kivitelezést rövid határidővel vállaljuk.

Cégvezetőként a gyakorlati területen szerzett közel 10 éves tapasztalat, valamint munkatársaink szakmai felkészültsége együtt biztosítja a megbízható minőséget, a pontos precíz kivitelezést és a gyors munkavégzést.

Fő célunk az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása, mind a kivitelezés, mind az üzleti kapcsolat terén. Mindezt versenyképes áron kínáljuk az érvényben lévő előírások és szabványok betartásával. 

Megosztom:
Szakember kereső hirlevél